5 εφαρμογές που πρέπει να έχει κάθε κάτοχος Apple Watch που σέβεται τον εαυτό του!

17:46 14/12/2020 - Πηγή: iPop

Αν έχεις Apple Watch, πιθανότατα είσαι ερωτευμένος μαζί του. Γυμνάζεσαι, ακούς μουσική, σηκώνεις το τηλέφωνο και γενικά έχει αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούσες. Όμως, είσαι σίγουρος ότι το αξιοποιείς στο έπακρο;

Βρήκαμε 5 εφαρμογές που πρέπει να έχεις στο Apple Watch αν θέλεις να σέβεσαι τον εαυτό σου! Η κάθε μια έχει άλλη λειτουργία, αλλά όλες είναι δοκιασμένες και είναι

εξαιρετικές!

Αν έχεις Apple Watch, κατέβασε τώρα αυτές τις εφαρμογές!

Start With Yoga ($2.99)

Αν είσαι λάτρης της yoga, αυτή η εφαρμογή είναι απ’ τις καλύτερες που υπάρχουν. Την προτείνει και το κορυφαίο Tech Radar για τους αρχάριους που δεν έχουν κάνει yoga ποτέ ξανά στη ζωή τους. Η ειδικά σχεδιασμένη για το ρολόι σου εφαρμογή σου δείχνει τα πάντα στην μικρή οθόνη σου και στέλνει ειδοποιήσεις με δόνηση για να αλλάξεις στάση.

Pexels

Headspace (Free, in-app purchases)

Δεν έχουμε λόγια γι’ αυτή την εφαρμογή. Σου έχουμε εκφράσει την αγάπη μας γι’ αυτήν σε ολόκληρο άρθρο στο παρελθόν και σου εγγυόμαστε ότι οι διαλογισμοί που περιλαμβάνει μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή σου.

Night Sky (Free, in-app purchases)

Μπορεί να μην αλλάζει την καθημρινή ρουτίνα σου τόσο πολύ, αλλά εάν είσαι κι εσύ λάτρης του νυχτερινού ουρανού, αυτή η εφαρμογή είναι εκπληκτική! Το Night Sky σου δείχνει τα πάντα στον ουρανό και μάλιστα με αρκετά μεγάλη ακρίβεια.

Γιατί είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις σ’ ένα smartwatch;

CARROT Weather ($4.99, in-app purchases)

Γιατί να πληρώσεις μια εφαρμογή για να σου λέει τον καιρό θα αναρωτηθείς και με το δίκιο σου. Εάν, όμως, η καθημερινή ζωή σου εξαρτάται απ’ τα καιρικά φαινόμενα, θέλεις κάτι που να μπορεί να σου πει με ακρίβεια τι έχεις να περιμένεις κάθε μέρα. Όταν μάλιστα, αυτό γίνεται και με έναν fun τρόπο ενώ ξέρεις πως ό,τι και να γίνει θα σου έρχεται alert στο ρολόι, τότε καταλαβαίνεις πως ίσως να αξίζει να δώσεις 4 ευρώ για μια φορά ώστε να την αποκτήσεις. Σκέψου ότι όταν έχει καύσωνα θα σου γράψει “I hope you like sunburns” και θα σου φτιάξει τη μέρα!

Citymapper (Free)

Η Αθήνα είναι ανάμεσα στις πόλεις που περιλαμβάνει η εφαρμογή και εάν κινείσαι με τα ΜΜΜ ακόμα και μέσα στην καραντίνα λόγω της δουλειάς σου, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Σου λέει τα πάντα για το πώς να μετακινηθείς στην πόλη (δουλεύει τέλεια και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού για όταν θα ξαναπάμε ταξίδια) και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 εφαρμογές που πρέπει να έχει κάθε κάτοχος Apple Watch που σέβεται τον εαυτό του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα