Εφτά ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν το σώμα σου

11:32 4/8/2014 - Πηγή: iPop

Ψάχνεις για αποτελεσματικούς ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν το σώμα σου; Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις για τις ασκήσεις να σου υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά πως δεν κάνεις τίποτα να δε τρως σωστά και δεν κοιμάσαι αρκετά. Για τελευταία φορά λοιπόν, μισή ώρα διάδρομος δεν απαιτεί σε θερμίδες μια ολόκληρη πίτσα.

Υπάρχουν κάποιες ασκήσεις, που όσο κλασικές και αν σου φανούν που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στόχο της φυσικής κατάστασης που έχεις θέσει για τον εαυτό σου. Μη χάνεις τον πολύτιμο σου χρόνο κάνοντας άλλες ασκήσεις.

Εδώ είναι επτά τρόποι γυμναστικής που θα σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις το σώμα σου σε χρόνο ρεκόρ.

Σκοινάκι

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες σκοινάκι; Λογικά θα έχεις να κάνεις από την παιδική σου ηλικία. Όσο αστείο και να σου φανεί, το σκοινάκι είναι μια από τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές ασκήσεις. Πρόκειται για αερόβια προπόνηση, που καις περισσότερες θερμίδες από κάθε άλλη. Παράλληλα το μεταφέρεις όπου θες, είναι οικονομικό και μπορείς να κάνεις και με τα παιδιά σου! Τι άλλο θέλεις για να πειστείς; Α και ποιος είπε πως το σκοινάκι είναι μόνο για παιδιά;

Καθίσματα

Πρόκειται για μια συνδυαστική άσκηση, η οποία για να γίνει σωστά θα πρέπει να «συμμετέχουν» οι περισσότεροι μύες του σώματός σου. Με αυτή την προπόνηση ενδυναμώνεται όλο σου το σώμα και καις πολλές θερμίδες. Τα καθίσματα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους επίσης να βελτιώσεις την υγεία σου. Ειδικά αν κάθεσαι όλη την ημέρα στο γραφείο, θα σε βοηθήσουν πολύ.

Κάμψεις

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να κάνουν κάμψεις διότι αυτή η άσκηση είναι λίγο δύσκολη στο να εκτελέσει, ωστόσο μπορεί να κάνει θαύματα στο σώμα σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνεις κάμψεις που δυναμώνουν τους μύες στους ώμους και τα χέρια. Προσπάθησε να αλλάζεις το στυλ για να μην βαρεθείς την άσκηση. Επιπλέον, τα pushups κάνουν καλό στην καρδιά και βοηθούν στην καλύτερη στάση του σώματος. Μόνο φρόντισε να κάνεις σωστά τις ασκήσεις για να αποφύγεις τραυματισμούς στην πλάτη.

Προβολές

Όπως τα καθίσματα, έτσι και η συγκεκριμένη άσκηση είναι ιδανική για το κάτω μέρος του σώματος. Η έντονη άσκηση θα σε βοηθήσει να γυμνάσεις πόδια και γλουτούς και θα ανεβάσει γρήγορα τους καρδιακούς παλμούς. Αν συνδυαστεί και με βαράκια σε κάθε προβολή μπορείς να γυμνάσεις και τα χέρια.

Κολύμπι

Η μεγάλη είδηση ​​για όλους τους λάτρεις της κολύμβησης και για εκείνους που προσπαθούν να «χτίσουν» κορμί . Το κολύμπι είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική προπόνηση που θα σου αποφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Το κολύμπι βοηθά στην εκγύμναση όλων των μυών του σώματος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι οι αθλητές της κολύμβησης είναι «κομμάτια».

Τρέξιμο

Βοηθά στην ανακούφιση από το στρες, μειώνει τον κίνδυνο της κατάθλιψης, καις πολλές θερμίδες μέγα και βελτιώνει την υγεία. Μισή ώρα τρέξιμο νωρίς το πρωί, θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και να μπεις χωρίς άγχος στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ποδήλατο

Το ποδήλατο είναι εύκολο, κατάλληλο για κάθε ηλικία και σωματότυπο, είναι αποτελεσματικό σαν γυμναστική και έχει τεράστια οφέλη για το καρδιαγγειακό σύστημα. Η ποδηλασία είναι μια θαυμάσια άσκηση, δεδομένου ότι μπορείς να πιέζεις τον εαυτό σου σε υψηλότερη ένταση. Αν βαριέσαι μόνος σου πάρε κι ένα φίλο σου μαζί και ξεκινήστε τις βόλτες.

The post Εφτά ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν το σώμα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα