Τα άστρα και τα ζώδια (4/8/14)

09:30 4/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε κάτι νέο για τον εαυτό σας, πέρα από τα συνηθισμένα. Μην υποτιμάτε τις σωματικές σας ανάγκες, Κριοί, ειδικά όταν σας στέλνουν έντονα μηνύματα. Αναβαθμίστε τη σεξουαλική σας ζωή. Πρόοδος σε ένα λεπτό επαγγελματικό ζήτημα, που σας ταλαιπώρησε αρκετά. Μη βιάζεστε, ωστόσο, να το τερματίσετε.

Ταύρος

Τα πολλά λόγια σήμερα είναι φτώχεια, γι’ αυτό μην ξοδεύετε ενέργεια και χρόνο προσπαθώντας να φέρετε κάποιον με το μέρος σας. Κάντε υπομονή και αφήστε τις πράξεις να μιλήσουν μόνες τους. Η χημεία σας με Κριούς και Υδροχόους είναι εκρηκτική, γεγονός που

θα επιδράσει κυρίως στον ερωτικό τομέα.

Δίδυμοι

Αφήστε τα έργα σας να μιλήσουν για εσάς. Εσείς καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να μη δώσετε τροφή σε όσους περιμένουν ένα σας στραβοπάτημα για να σας καταδικάσουν. Ο Κρόνος δίνει ώθηση σε ένα καινούργιο και παράτολμο εγχείρημα (μάλλον επαγγελματικό), βοηθώντας σας να αποβάλετε το άγχος που σας είχε καταλάβει.

Καρκίνος

Οι έντονες κοινωνικές συναναστροφές δεν είναι ό, τι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε, σ’ αυτή τη φάση. Καλύτερα να περιοριστείτε στους ανθρώπους που ξέρετε καλά και να μην εκτεθείτε σε επίφοβες γνωριμίες. Άνοδος στα οικονομικά σας, στην οποία συμβάλλει με τον τρόπο του ένας Ζυγός του στενού σας περιβάλλοντος.

Λέων

Μια απότομη αλλαγή σας δημιουργεί όρεξη για κάτι καινούργιο στην αισθηματική σας ζωή . Αρκετά βασιστήκατε στους άλλους. Τώρα ήρθε η στιγμή να κάνετε εσείς πρώτοι κίνηση και να πειραματιστείτε, αναλαμβάνοντας κάθε πιθανό ρίσκο. Τριγμοί στις σχέσεις σας με την οικογένεια . Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, απλώς αποφύγετε να το κάνετε.

Παρθένος

Μια παλιά φιλία έρχεται ξανά στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά με εντελώς διαφορετικούς όρους. Ζυγίστε προσεκτικά το συμφέρον σας και μην αφήσετε στην απ’ έξω όσα έχετε αποκομίσει απ’ την εμπειρία σας. Η Αφροδίτη φέρνει δημιουργική ένταση στην ερωτική σας σχέση. Μην τραβήξετε, όμως, καμία κατάσταση στα άκρα.

Ζυγός

Μην εμπιστεύεστε σήμερα τους διάφορους αγγελιαφόρους, είτε σας μεταφέρουν καλά είτε κακά νέα . Σχηματίστε προσωπική άποψη προτού πάρετε μεγάλες αποφάσεις, ειδικά όσον αφορά τα ερωτικά σας. Σταθερά τα επαγγελματικά σας ζητήματα, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Έχετε από κοντά τα άτομα με εξουσία, γιατί θα σας φανούν χρήσιμα πολύ σύντομα.

Σκορπιός

Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας τώρα, μετά από ένα σερί κακών επιλογών και ατυχιών. Μη βιαστείτε να ξοδέψετε ούτε να ενισχύσετε κόσμο που ισχυρίζεται πως χρειάζεται τη βοήθειά σας. Αργά και σταθερά βήματα. Η Αφροδίτη εντείνει το ερωτικό φλερτ και επαναφέρει στη ζωή σας τον ρομαντισμό που τελευταία είχε εκλείψει.

Τοξότης

Άστατη η κατάσταση των επαγγελματικών σας σήμερα, γεγονός που οφείλεται εν μέρει στο ότι δεν πήρατε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε την στιγμή που έπρεπε. Μη χάνετε άλλο χρόνο, κάντε ό, τι μπορείτε για να αναπληρώσετε το χαμένο έδαφος. Προσοχή στις τολμηρές ερωτικές προκλήσειςαπό άτομα χωρίς αξιοπιστία. Μην εκτεθείτε σε αχρείαστους κινδύνους.

Αιγόκερως

Προσοχή στις εντάσεις, ακόμα και σε όσες προκαλούνται πάνω στην πλάκα, γιατί κινδυνεύετε να βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Κρόνος παραδόξως, μέσω της έκλειψης, οξύνει τον αυθορμητισμό σας, παροτρύνοντάς σας να πείτε κουβέντες που σίγουρα θα μετανιώσετε. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς, ειδικά του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ξέρουν καλά τι σας λένε και γιατί σας το λένε.

Υδροχόος

Μερικά προβλήματα δεν λύνονται με διαμεσολάβηση τρίτων, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις τους. Αναλάβετε τις ευθύνες σας, και διευθετήστε τις συναισθηματικές σας εκκρεμότητες άμεσα. Η στασιμότητα των επαγγελματικών σας δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα. Εκτιμήστε όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα και μην προωθήσετε βίαιες αλλαγές.

Ιχθείς

Η πυγμή με την οποία θα υπερασπιστείτε σήμερα τον εαυτό σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Μην υποχωρήσετε εύκολα, ακόμα κι αν όλοι σας πιέζουν να το κάνετε. Ο δρόμος για την έξοδο από μία προβληματική σχέση είναι πιο εύκολος απ’ ό, τι πιστεύετε. Τολμήστε το μεγάλο βήμα.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τα άστρα και τα ζώδια (4/8/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα