Έφοδος του ΣΔΟΕ σε καλλιστεία | Βρήκαν 250.000 ευρώ σε σακούλες

10:08 28/7/2019 - Πηγή: iPop
| Βρήκαν 250 000

«Λαβράκι» σε διαγωνισμό ομορφιάς, που διοργανώθηκε στην Βαρυμπόμπη την Παρασκευή. Η έφοδος του ΣΔΟΕ σε καλλιστεία έγινε με τους ελεγκτές να είναι καλοντυμένοι, ενώ προσποιήθηκαν ότι ήταν προσκεκλημένοι για να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό ομορφιάς.

Το κλιμάκιο του Σώματος, το οποίο ήταν ανάμεσα στους θαμώνες, διαπίστωσε ότι δεν κόβονταν αποδείξεις

ούτε για την είσοδο στη δεξίωση (κόστος το οποίο ανερχόταν στα 500 ευρώ το άτομο!) ούτε για τα ακριβά εδέσματα που σερβίρονταν.

Όπως αναφέρει μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Alpha, οι ελεγκτές όταν ξεκίνησαν την δουλειά τους αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους βρήκαν 250.000 ευρώ αδήλωτα σε σακούλες.

Όπως διαπίστωσαν, αποδείξεις δεν κόβονταν ούτε και για το φαγητό που προσφερόταν στους προσκεκλημένους ούτε και για τις προμήθειες που είχαν γίνει για την εκδήλωση.

Οι ελεγκτές απευθύνθηκαν πρώτα στον ιδιοκτήτη του κτήματος στην Βαρυμπόμπη όπου έγιναν τα καλλιστεία, ο οποίος τους υπέδειξε τον διοργανωτή.

Δείτε το ρεπορτάζ για την έφοδο του ΣΔΟΕ σε καλλιστεία:

Εκτός απ’ την έφοδο του ΣΔΟΕ σε καλλιστεία, μια ακόμα περίπτωση φοροδιαφυγής εντοπίστηκε σε κυλικείο νοσοκομείου στην Ρόδο. Το κυλικείο σφραγίστηκε για 10 ημέρες αφού ο ιδιοκτήτης, που έχει πιαστεί επανειλημμένα να μην κόβει αποδείξεις, πουλάει τα πάντα αλλά εξακολουθεί να μην κόβει αποδείξεις, αφού κανείς δεν μπορεί να τον διώξει γιατί έχει σύμβαση εκμετάλλευσης για δυο χρόνια.

Το άρθρο Έφοδος του ΣΔΟΕ σε καλλιστεία | Βρήκαν 250.000 ευρώ σε σακούλες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα