Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2019)

07:02 28/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2019):Κριός

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία

της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ευχάριστες συναντήσεις. Ενώ από την άλλη πλευρά, η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει  την δημιουργικότητα σας , και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα  φιλόδοξα σχέδια σας . Επίσης, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να φλερτάρει, να ερωτευτεί , να διασκεδάσει και να περάσει όμορφα.

Ταύρος

Με τα αποκτήματα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα ενισχύσει το αίσθημα της ιδιοκτησίας. Ενώ, η  είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης  στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη προσοχή  με θέματα που αφορούν την  οικογένεια σας αλλά και το σπίτι ως ακίνητο. Αυτή τη χρονική περίοδος είναι κατάλληλη  για  να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την αλλαγή χρήσης ενός ακινήτου ή για να σχεδιάσετε  την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Δίδυμοι

Έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης και σήμερα στο ζώδιο σας, θα είναι η κινητήριος σας δύναμη. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα κάνει την καθημερινότητα σας να κινείται σε πιο γρήγορους ρυθμούς . Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ο λόγος σας θα γίνει πιο εκφραστικός και τρυφερός , ενώ θα προχωρήσετε και σε ενδιαφέρουσες  γνωριμίες. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε την δουλειά με την διασκέδαση.

Καρκίνος

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα. Επίσης σήμερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι όχι μόνο πολύ σημαντική αλλά και ιδιαίτερα  βοηθητική για εσάς τους Καρκίνους, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να  ολοκληρώσετε τις  συζητήσεις που αφορούν μια  νέα οικονομική συνεργασία, και παράλληλα  θα καταφέρετε  να τακτοποιήσετε και τις οικονομικές σας οφειλές. Το  μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε έξοδα εντυπωσιασμού.

Λέων

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα, αλλά και για τις επόμενες ημέρες στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας , θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση, και το πιο σημαντικό θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ η διάθεση σας για καλή ζωή θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε  νέες γνωριμίες οι οποίες θα κάνουν ακόμα πιο όμορφες τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Παρθένος

Αρκετά προβληματισμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Επίσης, η  είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοεί τις  παρασκηνιακές συζητήσεις και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο , είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει στο ξεκίνημα της να μείνει μυστική ή να εμφανιστεί στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο δεν έχει κλείσει ουσιαστικά ο κύκλος.

Ζυγός

Χαρούμενοι και γεμάτοι αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά. Επίσης, η  είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα έχετε την ευκαιρία να  γνωρίσετε νέα πρόσωπα , παράλληλα όμως θα  βρεθείτε στο κέντρο της προσοχής των φίλων σας. Επειδή όμως έχετε ανάγκη από όμορφα λόγια, προσέξτε μην πέσετε θύματα κολακείας.

Σκορπιός

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας. Το γεγονός όμως της ημέρας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, η οποία έρχεται να δώσει νέα φτερά στην καριέρα σας. Ιδιαίτερα για όσους από εσάς αυτή τη χρονική περίοδο είστε σε αναζήτηση εργασίας αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε όσα βιογραφικά μπορείτε, ενώ από την άλλη πλευρά , όσοι ήδη εργάζεστε, θα έχετε την ευκαιρία να  προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό  να φλερτάρετε με ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο.

Τοξότης

Με τις προσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία, είναι πιθανό να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Επίσης, η πλανητική μετακίνηση της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Τοξότες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε  τα σχέδια σας για το μέλλον,  ενώ για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να αποφασίσουν το μέλλον των Σπουδών τους. Ενώ,  ένα ταξίδι με τον /την σύντροφο σας θα είναι η αφορμή για να έρθετε πιο κοντά.

Αιγόκερως

Με τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την διατροφή σας και να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες. Επίσης, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις  απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις  ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και  να προχωρήσετε σε  νέες  οικονομικές συνεργασίες. Από την άλλη πλευρά, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή,  αυτή η  χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή.

Υδροχόος

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα σας κάνει να χαρούμενους και αισιόδοξους. Επίσης, η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με  τις  διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα έχετε την ευκαιρία  όχι μόνο να  αποκαταστήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά  με τους συνεργάτες σας, αλλά να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Ενώ σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, αυτή η χρονική περίοδος θα είναι μια από  τις πιο έντονα ερωτικές περιόδους της χρονιάς.

Ιχθείς

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με ένα πρόσωπο της οικογένειας σας μια υπόθεση που τον απασχολεί. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς τους Ιχθύες αφού θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις  σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και να γίνετε πιο γενναιόδωροι μαζί τους.  Επίσης, αυτή  η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη  για να φροντίσετε  τον εαυτό σας, να ασχοληθείτε με την διατροφή  και την φυσική σας κατάσταση, ενώ είναι ιδανική  για να ασχοληθείτε με την ανανέωση της εμφάνισης σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…
Photo: National Post

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα