Φωτογραφία δείχνει τον Johnny Depp τραυματισμένο μετά από επίθεση της Amber Heard

09:38 28/7/2019 - Πηγή: iPop

Johnny Depp- Amber Heard είχαν μια ταραχώδη σχέση που μας απασχολεί μέχρι και σήμερα. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία που δείχνει τον ηθοποιό να είναι σε φορείο νοσοκομείου, ενώ το δάχτυλό του είναι ματωμένο και το μάγουλό του καμμένο.

Τι ακριβώς συνέβη; Όσα καταγγέλλει ο Johnny Depp

για τη συμπεριφορά της πρώην συζύγου του όσο ήταν ζευγάρι.

graphic picture warning!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
this is what amber heard did to johnny depp. he is the hospital with a cigarette burn on his cheek and his finger severed. he’s wearing glasses to cover up the bruises on his eyes. stop supporting her whatsoever. she is an abuser. pic.twitter.com/C64oPXfyGU

ash – daenerys supremacist (@lionciri) July 27, 2019

Johnny Depp- Amber Heard: Μια ταραχώδης σχέση

Johnny Depp- Amber Heard είχαν έναν μεγάλο καυγά το 2015, όπως αναφέρει ο ηθοποιός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η πρώην σύντροφός του έσβησε πάνω στο δεξί του μάγουλο ένα αναμμένο τσιγάρο.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι νωρίτερα η Amber του είχε πετάξει δύο μπουκάλια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, σε τέτοιο βαθμό ώστε παραλίγο να του κοστίσει το δάχτυλό του.

Απ’ την πλευρά του, ο δικηγόρος της ηθοποιού διαψεύδει τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα.

Η παραπάνω φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε από το «The Blast», περιέχει και τη μήνυση που έχει καταθέσει ο Johnny Depp σε βάρος της «The Sun» και ενός αρθρογράφου, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει «άνδρα που χτυπάει γυναίκες».

Σύμφωνα με όσα λέει ο ηθοποιός, εκείνη τη ημέρα προσπάθησε να απομονωθεί στο μπαρ του σπιτιού του, όμως η πρώην σύντροφός του τον ακολούθησε ουρλιάζοντας, του πέταξε δυο μπουκάλια και στη συνέχεια έσβησε το τσιγάρο στο μάγουλό του.

Η δήλωση του δικηγόρου του Johnny Depp:

«Σήμερα απαντήσαμε στο δικαστήριο στην Sun και στην «copy paste» υπεράσπιση των τελευταίων ισχυρισμών- απάτη της Amber Heard περί κακοποίησης. Και δώσαμε περισσότερα στοιχεία για την άγρια βία της Amber Heard κατά του Johnny Depp. ο οποίος ήταν το πραγματικό θύμα ενδοοικογενειακής βίας σε αυτή τη σχέση. Και θα ακολουθήσουν και άλλα στοιχεία. Ακόμα η κ. Heard υποστηρίζεται από κάποιους που επιτρέπουν απάτες, όπως η Sun του Rupert Murdoch. Άραγε το κίνημα #MeToo ενδιαφέρεται και για άνδρες που είναι θύματα;».

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2015 και ήταν μαζί έως το 2017. Η ηθοποιός τον έχει κατηγορήσει για πολλά βίαια περιστατικά, καταγγέλλοντας ότι είχε προσπαθήσει να την πνίξει, την είχε κλωτσήσει και την είχε χαστουκίσει, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

Το άρθρο Φωτογραφία δείχνει τον Johnny Depp τραυματισμένο μετά από επίθεση της Amber Heard εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα