Υπέροχο apple crumble για να συνοδεύσεις το παγωτό σου!

13:31 4/8/2019 - Πηγή: iPop

Υπέροχο apple crumble ή αλλιώς η αγαπημένη όλων μηλόπιτα με τριφτή ζύμη που είναι εύκολη να τη φτιάξεις και είναι ιδανική για να συνοδεύσεις το παγωτό σου!

Το apple crumble, αποκαλείται επίσης τριφτή ή τεμπέλικη μηλόπιτα, καθώς είναι σαν τάρτα μήλου από ψίχουλα, αλλά κυρίως επειδή είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη για να τη φτιάξεις απ’ την κανονική μηλόπιτα.

Είναι το αγαπημένο γλυκό των Βρετανών και είναι

ιδανικό τόσο για το καλοκαίρι όσο και για το φθινόπωρο που είναι και η εποχή των μήλων! Βγάλε χαρτί και μολύβι και σημείωσε κάπου αυτή τη συνταγή γιατί θα τη χρειαστείς παραπάνω από μία φορά.

Τι θα χρειαστείς για το υπέροχο apple crumble;

Για το crumble:

1 φλιτζάνι καρύδια1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένη καρύδα2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας1 κουταλιά μέλι1 πρέζα αλάτι

Για τα μήλα:

4 μήλα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια8 αποξηραμένους χουρμάδες1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιαςΠώς θα φτιάξεις το υπέροχο apple crumble;Συνταγή:Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C.Τοποθετούμε τα υλικά για το crumble σε έναν επεξεργαστή και ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να θρυμματιστεί. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην άκρη.Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα υλικά για τα μήλα σε ένα μπλέντερ και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να σχηματίσουν ένα μείγμα.Ρίχνουμε το μείγμα των μήλων σε ένα ταψί και προσθέτουμε από πάνω την τριφτή ζύμη.Ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά ή μέχρι η ζύμη να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα.Σερβίρουμε το apple crumble και το συνοδεύουμε με παγωτό ή λίγη μαρμελάδα.Photo: Unsplash/Massimo Rinaldi

Το άρθρο Υπέροχο apple crumble για να συνοδεύσεις το παγωτό σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπέροχο,yperocho