Έχασες τα κλειδιά σου; Πάρτα… τηλέφωνο!

10:48 5/7/2017 - Πηγή: iPop

Όταν χάνεις το κινητό σου κι έχεις ξεχάσει πού το έχεις βάλει, απλά θα το πάρεις τηλέφωνο! Πολλές φορές όταν χάνει κάποιος τα κλειδιά του, του λέμε χιουμοριστικά «πάρτα τηλέφωνο…!». Πλέον, όμως, αυτή η φράση μόνο κοροϊδευτική δεν είναι, χάρη σ’ ένα νέο gadget που ναι σου επιτρέπει να πάρεις τα κλειδιά σου τηλέφωνο εάν τα χάσεις!

Το συγκεκριμένο gadget είναι ένα πλακίδιο, σαν μπρελόκ,

το οποίο να τοποθετήσεις στα κλειδιά, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο δεν θέλεις να χάσεις! Μάλιστα, πολλοί ιδιοκτήτες κατοικιδίων κρεμάνε το μπρελόκ στο περιλαίμιο του σκύλου ή της γάτας τους προκειμένου να μπορούν εύκολα να το εντοπίσουν σε περίπτωση που χαθεί.

Εάν, όμως, είσαι συνηθισμένος στο να χάνεις γενικά πράγματα, μπορείς να βάλεις τη συσκευή ακόμα και στο χειριστήριο της τηλεόρασης!

Η συσκευή συνοδεύεται απ’ το Tile app, το οποίο κατεβάζεις στο smartphone σου και σε βοηθά να εντοπίσεις το χαμένο σου αντικείμενο.

Ουσιαστικά μέσω του app καλείς τη συσκευή που έχεις τοποθετήσει στο χαμένο σου αντικείμενο κι εκείνη χτυπάει μ’ έναν ήχο που μπορεί ν’ ακουστεί σε απόσταση αρκετών μέτρων!

Τέρμα πια τα χαμένα κλειδιά!

The post Έχασες τα κλειδιά σου; Πάρτα… τηλέφωνο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα