Αν θες να σ’ αγαπάει η γάτα σου, μην τις κάνεις ποτέ αυτά!

09:46 5/7/2017 - Πηγή: iPop

Η γάτα σου, όπως και ο σκύλος σου, είναι ένα αξιαγάπητο κατοικίδιο, το οποίο, όμως, δεν μπορεί να σου μιλήσει για να εκφράσει τι τη δυσαρεστεί! Επειδή, όμως, σκοπός σου είναι να έχεις ευχαριστημένο το κατοικίδιό σου, σου ετοιμάσαμε μια λίστα με πράγματα που σιχαίνεται η γάτα σου για να είσαι προετοιμασμένος!

Να μην της δίνεις προσοχή

Μπορεί οι γάτες να θεωρούνται πιο ανεξάρτητες απ’ τους σκύλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποζητούν

την προσοχή των αφεντικών τους. Η γάτα σου μισεί να την αγνοείς και να αναγκάζεται να σε παρακαλάει για ένα χάδι κι ένα παιχνίδι.

Να νομίζεις ότι γουργουρίζει μόνο από ευχαρίστηση

Ναι κατά κύριο λόγο, οι γάτες γουργουρίζουν από ευχαρίστηση, ωστόσο, αυτός δεν είναι πάντα ο κανόνες. Πολλές φορές η γάτα σου γουργουρίζει επειδή αγχώνεται ή πονάει κι εσύ καλείσαι να ερμηνεύσεις τη συμπεριφορά της. Μην την αγνοείς, δώστης σημασία και προσπάθησε να την καταλάβεις.

Nα την αφήνεις εντελώς ελεύθερη χωρίς καμία επιτήρηση

Ναι το είπαμε, οι γάτες είναι ανεξάρτητα κατοικίδια, όμως, όταν πρόκειται για τη γάτα σου, τότε δεν θα πρέπει να κάνεις σαν να μην χρειάζεται καμία επίβλεψη. Η ανακάλυψη του εξωτερικού κόσμου, ακόμα κι αν πρόκειται απλά για τη γειτονιά σου, μπορεί να κρύβει κινδύνους και η γάτα σου θέλει να νιώθει ότι θα την προστατέψεις.

The post Αν θες να σ’ αγαπάει η γάτα σου, μην τις κάνεις ποτέ αυτά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα