Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Το χρονικό του εγκλήματος και τα στοιχεία που πρόδωσαν τον 32χρονο πιλότο

11:49 18/6/2021 - Πηγή: iPop

Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν τη δολοφονία της γυναίκας του και της μητέρας του παιδιού του στα Γλυκά Νερά. Το χρονικό του εγκλήματος και όσα ανέφερε στην ομολογία του.

Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει. Ο 32χρονος πιλότος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε άλλον συνεργό και τα έκανε όλα μόνος του. «Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καυγά», φέρεται να είπε κατά την ομολογία του, λέγοντας ότι πριν την δολοφονήσει είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους.

Ο σύζυγος της Καρολάιν ισχυρίστηκε ότι

δεν ήταν και τόσο ευτυχισμένο ζευγάρι τελικά και τον τελευταίο καιρό η σχέση τους αντιμετώπιζε προβλήματα. Σύμφωνα με τον ίδιο το τελευταίο βράδυ είχαν ακόμη ένα καβγά με τη σύζυγό του να τον διώχνει από το κρεβάτι, λέγοντάς του για ακόμη μια φορά να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι.

Σύμφωνα με την ομολογία του, ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν γύρω στις 4 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου και για περίπου δύο ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία.

Έβγαλε τις κάρτες sim από το καταγραφικό και αφού της πέταξε στην τουαλέτα, προσπάθησε να τη σταματήσει να μιλάει. Ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και της έκλεισε το στόμα και τη μύτη και τη σκότωσε. Αμέσως μετά έπνιξε το σκυλί για να κάνει ακόμη πιο τραγική την κατάσταση, κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση από την αρχή της υπόθεσης, και ξεκίνησε η προσπάθειά του να σκηνοθετήσει την ληστεία.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα, διότι τον ενδιέφερε τι θα γίνει με το παιδί, ενώ μετά την ομολογία του ρώτησε τους αστυνομικούς αν θα μπορέσει να αναλάβει ξανά τη φροντίδα του παιδιού όταν θα εκτίσει την ποινή του.

Τα στοιχεία που τον πρόδωσαν

Τα στοιχεία που συνέλεξε η Ελληνική Αστυνομία προέρχονται κατά βάση απ’ την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας δεδομένων απ’ την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα καθώς επίσης και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης Καρολάιν. Τα στοιχεία έδειξαν την πραγματική ώρα θανάτου της κοπέλας, η οποία δεν συνέπιπτε με την ώρα που είχε καταθέσει ο 33χρονος.

Ειδικότερα:

Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδειξαν ότι δεν είχε καταθέσει την αλήθεια: Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού. Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν ακόμα μηνύματα στο κινητό της Καρολάιν που δείχνουν ότι νωρίτερα το βράδυ και ενώ βρισκόταν εκείνη στη σοφίτα και ο σύζυγός της σε άλλο χώρο τσακώνονταν με ανταλλαγή χαρακτηρισμών και εκείνη έψαχνε να βρει κατάλυμα για να φύγει από το σπίτι τους μαζί με το παιδί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Το χρονικό του εγκλήματος και τα στοιχεία που πρόδωσαν τον 32χρονο πιλότο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα