Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι τη δολοφόνησε

21:43 17/6/2021 - Πηγή: iPop

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η τροπή που πήρε η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του. και σκηνοθέτησε όλη την υποτιθέμενη ληστεία. Η ΕΛ.ΑΣ. προχωράει στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ομολόγησε έπειτα από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του Καρολάιν.

Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή

της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει.

Ο 33χρονος πιλότος φέρεται να υποστηρίζει ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

«Την έπνιξα με το μαξιλάρι μετά από καυγά», φέρεται να είπε κατά την ομολογία του, λέγοντας ότι πριν την δολοφονήσει είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους.

Δεν είχα σχεδιάσει τίποτα. Είχαμε έναν μεγάλο καβγά και έδρασα χωρίς να σκεφτώ. Δεν ομολόγησα από την αρχή γιατί σκεφτόμουν το παιδί μου

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης:

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά.
Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. pic.twitter.com/N5in1PG3uF

— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) June 17, 2021Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα στοιχεία που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. και τεκμηρίωσαν την ενοχή του

Τα στοιχεία που συνέλεξε η Ελληνική Αστυνομία προέρχονται κατά βάση απ’ την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας δεδομένων απ’ την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα καθώς επίσης και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης Καρολάιν. Τα στοιχεία έδειξαν την πραγματική ώρα θανάτου της κοπέλας, η οποία δεν συνέπιπτε με την ώρα που είχε καταθέσει ο 33χρονος.

Ειδικότερα:

Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδειξαν ότι δεν είχε καταθέσει την αλήθεια: Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού. Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι τη δολοφόνησε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα