Βρήκαμε την πιο απολαυστική συνταγή για να φτιάξεις τις γαρίδες

16:55 17/6/2021 - Πηγή: iPop

Οι γαρίδες είναι ένα απ’ τα αγαπημένα μας θαλασσινά και ενώ σιχτιρίζουμε κάθε φορά που τις μαγειρεύουμε λόγω του πόσο μυρίζει το σπίτι, λατρεύουμε τη γεύση τους! Η συνταγή για γαρίδες που σου προτείνουμε είναι πανεύκολη και πολύ νόστιμη!

Οι γαρίδες σε συνδυασμό με τα μανιτάρια και το τζίντζερ θα κάνουν μια έκρηξη στον ουρανίσκο σου και δεν θα μπορείς να πιστέψεις ότι αυτό το πιάτο το έφιαξες εσύ και δεν είναι από εστιατόριο!

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

Τα υλικά για 4 μερίδες:

450 γρ. γαρίδες
καθαρισμένες150 γρ. (2 φλιτζάνια) μανιτάρια κομμένα σε κομματάκια125 γρ. (1 φλιτζάνι) σπαράγγια κομμένα σε κομμάτια1 κουταλιά της σούπας τζίντζερ1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας2 κουταλιές της σούπας λάδι1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτιΠώς θα φτιάξεις τη συνταγή για γαρίδες;Ζεσταίνουμε μια κουταλιά λάδι σ’ ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε τις γαρίδες με τη μισή ποσότητα αλατιού απ’ την ποσότητα που είναι στα υλικά.Τηγανίζουμε τις γαρίδες για 1 λεπτό απ’ την κάθε πλευρά και στη συνέχεια τις αφαιρούμε απ’ το τηγάνι.Βάζουμε στο τηγάνι μια ακόμα κουταλιά λάδι και προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σπαράγγια και το υπόλοιπο αλάτι.Σοτάρουμε για μερικά λεπτά μέχρι ν’ αρχίσουν να μαλακώνουν τα λαχανικά.Προσθέτουμε το τζίντζερ και τη σόγια και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα.Ξαναρίχνουμε τις γαρίδες στο τηγάνι και τις ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.Τις μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμες οι γαρίδες και σερβίρουμε ζεστό το φαγητό σε 4 μπολάκια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βρήκαμε την πιο απολαυστική συνταγή για να φτιάξεις τις γαρίδες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα