Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/10/2019)

09:20 17/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/10/2019):Κριός

Με γεμάτη ατζέντα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς

οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου δεν θα βαρεθείτε καθόλου, μιας και κατά τη διάρκεια της, θα έχετε πολλές συναντήσεις στο χώρο της εργασίας σας, και αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες με άτομα από φιλικό ή κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον με τα οποία έχετε να επικοινωνήσετε καιρό.

Ταύρος

Σίγουροι για τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και κανένας δεν μπορεί να βάλει εμπόδια στο δρόμο σας. Την σιγουριά αυτή θα καταφέρετε να την μεταδώσετε με ιδιαίτερη ευκολία τόσο στην οικογένεια σας όσο και στους αγαπημένους σας, με αποτέλεσμα στα μάτια τους να φανείτε ακόμα πιο γοητευτικοί.

Δίδυμοι

Γεμάτοι ενέργεια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στην ημέρα θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε όσες δουλειές είχατε αναβάλει τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί εξαιτίας της βιασύνης και της ανυπομονησίας σας είναι πιθανό να κάνετε λάθη.

Καρκίνος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ρίξει τα ενεργειακά σας αποθέματα, με αποτέλεσμα η ανάγκη σας για χαλάρωση και ξεκούραση να είναι μεγάλη. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναβάλετε όσες απαιτητικές εργασίες είναι εφικτό, και να ασχοληθείτε μόνο με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά και σας φέρνουν γαλήνη και ηρεμία.

Λέων

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε σε ποια ή σε ποιες θα περάσετε καλύτερα, να φορέσετε το ωραιότερο σας χαμόγελο και να είστε σίγουροι ότι θα τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Παρθένος

Με θέματα καριέρας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωστοποιήσετε τα νέα επαγγελματικά σας βήματα. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να προγραμματίσετε μια συνέντευξη.

Ζυγός

Με αισιοδοξία ατενίζετε το μέλλον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε τις επαφές που χρειάζεται με τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μην αφήσετε την γνωστή σας αναβλητικότητα να σαμποτάρει τα βήματα σας.

Σκορπιός

Με το αγαπημένο σας θέμα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί, και αυτό δεν είναι άλλο από τα οικονομικά σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας συνεργασίες και να μπείτε στην διαδικασία να τις αξιολογήσετε. Ίσως ήρθε η στιγμή να αποφασίστε ποιες από αυτές αξίζουν να συνεχίσετε και ποιες όχι.

Τοξότης

Με τα προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να στραφείτε με ιδιαίτερη προσοχή πάνω από τα ζητήματα που απασχολούν τον/ την σύντροφο σας ή ένα συνεργάτης σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τους ακούσετε με προσοχή και να μην βιαστείτε να πείτε την γνώμη σας εάν δεν σας το ζητήσουν.

Αιγόκερως

Τις υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να οργανώσετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ευέλικτοι, ώστε να καταφέρετε να είστε αποτελεσματικοί, χωρίς να σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι μοιράσετε ρόλους και αρμοδιότητες και σε άλλους συναδέλφους σας και εσείς να έχετε τον τελικό λόγο.

Υδροχόος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο στην άκρη της πολλές υποχρεώσεις και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στους φίλους σας. Σηκώστε το τηλέφωνο και κανονίστε μια συνάντηση με φίλους που έχετε να δείτε καιρό και να είστε σίγουροι ότι οι στιγμές που θα περάσετε μαζί τους θα σας ανανεώσουν.

Ιχθείς

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας και να προχωρήσετε σε μερικές αλλαγές στην εσωτερική του διακόσμηση. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να κάνετε και μερικές αγορές για το σπίτι και για τους αγαπημένους σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα