Ο τρόπος που κάνεις το Χ αποκαλύπτει πολλά για σένα!

09:20 17/10/2019 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πολλά πράγματα σ’ αυτή τη ζωή που αποκαλύπτουν κρυφά χαρακτηριστικά μας. Ένα απ’ αυτά είναι για παράδειγμα ο τρόπος που σταυρώνουμε τα χέρια μας. Ή ο τρόπος που κάνουμε μια χειραψία! Τώρα, μ’ αυτό το τεστ προσωπικότητας θα μάθεις ότι ακόμα και ο τρόπος που κάνεις το Χ αποκαλύπτει πολλά για σένα!

Κάποιοι άνθρωποι κάνουν και τις δύο γραμμές του Χ από κάτω προς τα πάνω. Άλλοι ξεκινούν πρώτα με την δεξιά κι άλλοι με την αριστερή γραμμή. Κάποιοι άλλοι έχουν κάποιο πιο περίεργο σύστημα!

Εσύ πώς σχηματίζεις το Χ; Πάρε

ένα χαρτί και κάνε το Χ αυθόρμητα, όπως το κάνεις πάντα, χωρίς να το πολυσκεφτείς!

Όπως καταλαβαίνεις, ο πιο κλασικός τρόπος είναι να ξεκινάνε και οι δύο γραμμές από πάνω προς τα κάτω! Αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει διαφορετικά το Χ! Σχεδίασέ το σ’ ένα χαρτί και μετά δες τι σημαίνει για σένα ο τρόπος που το σχηματίζεις!

Κάνε το τεστ προσωπικότητας με το Χ που δείχνει πολλά για σένα!

Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει λάθος και σωστό! Ο γραφικός χαρακτήρας του καθενός μας είναι μοναδικός και ιδιαίτερος. Μπορείς να παρατηρήσεις με την παρέα σου ότι κάνετε με διαφορετικό τρόπο κι άλλα γράμματα.

Όπως το DNA, έτσι και ο τρόπος γραφής είναι μοναδικός. Πρόκειται για την ανάλυση της έκφρασης του υποσυνείδητου του εγκεφάλου μέσω της γραφής. Η γραφολογία -δηλαδή η μελέτη και ανάλυση του γραφικού χαρακτήρα με σκοπό τη σκιαγράφηση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του ατόμου- παρέχει μια αμερόληπτη περιγραφή κάθε ανθρώπινης οντότητας, ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος ή θρησκείας.

Σύμφωνα με μελέτη της αμερικανικής εταιρείας National Pen Company, ο γραφικός χαρακτήρας μπορεί να αποκαλύψει περίπου 5.000 χαρακτηριστικά στοιχεία της προσωπικότητας του γράφοντος!

Κάνε και αυτό το τεστ:

Τελικά… ο τρόπος που πιέζεις την οδοντόκρεμα έχει μεγάλη σημασία!

Με πληροφορίες από Wikipedia

Το άρθρο Ο τρόπος που κάνεις το Χ αποκαλύπτει πολλά για σένα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα