Επιστρέφει το Big Brother! Σε ποιο κανάλι;

09:20 17/10/2019 - Πηγή: iPop

Επιστρέφει το Big Brother στην ελληνική τηλεόραση, 20 χρόνια μετά από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά.

Το reality έχει προβληθεί όλα αυτά τα χρόνια σε 70 χώρες ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα, το Big Brother προβλήθηκε για πρώτη φορά στον ANT1, κάνοντας πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου

2001.

Συνολικά, προβλήθηκαν τέσσερις σεζόν μέχρι το 2005 που τελείωσε. Κατά την διάρκεια προβολής στον ANT1, το δίκτυο άλλαξε την μορφή του σόου δύο φορές, με την σεζόν 3 να αλλάζει η ονομασία σε «The Wall» και την σεζόν 4 να αλλάζει η ονομασία σε «Big Mother». Μετά την τέταρτη σεζόν, ο ANT1 αποφάσισε να σταματήσει το Big Brother. Το σόου μεταδιδόταν επίσης στην Κύπρο, μέσω του ANT1 Κύπρου.

Το 2010, το τηλεοπτικό κανάλι Alpha TV ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την δική του έκδοση του παραδοσιακού Big Brother, με την σεζόν να ξεκινάει στις 3 Οκτωβρίου 2010 και να λήγει στις 30 Ιανουαρίου 2011. Το σόου μεταδίδοταν επίσης στην Κύπρο μέσω του Alpha TV σε συνεργασία με την Sigma TV.

Τώρα, επιστρέφει το Big Brother μέσα απ’ τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η επίσημη ανακοίνωση για το ότι επιστρέφει το Big Brother:

«Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το Big Brother, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του.

Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ».

Info!

Το παιχνίδι πήρε το όνομά του από το μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ 1984, όπου ο Μεγάλος Αδελφός είναι ένα αυταρχικό πρόσωπο που παρακολουθεί τους πάντες μέσα από κρυφές και μη κάμερες.

Δες ακόμα:

Γιατί το «Κρατάς μυστικό;» είναι η ευχάριστη έκπληξη της τηλεοπτικής σεζόν

Το άρθρο Επιστρέφει το Big Brother! Σε ποιο κανάλι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα