Διαβεβαιώσεις για τον ακατάσχετο λογαριασμό δια στόματος Αλεξιάδη

12:29 25/9/2016 - Πηγή: iPop

Την άποψη ότι ο ακατάσχετος λογαριασμός θα προχωρήσει κανονικά, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι προϋπόθεση για την επιτυχία του πλαστικού χρήματος.

Ο ειδικός επαγγελματικός λογαριασμός δεν υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει. Εάν δεν καταλάβουν οι πάντες ότι πρέπει να υπάρχει ειδικός επαγγελματικός λογαριασμός δεν θα πετύχει το πλαστικό χρήμα. Και αν πετύχει το πλαστικό χρήμα, θα έχουμε και αύξηση των εσόδων του Δημοσίου και εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων

Όσον αφορά τον ΦΠΑ

στα νησιά, ο κ. Αλεξιάδης έκανε γνωστό ότι η Κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο για μετάθεση της αύξησής του στα πιο μικρά νησιά.

Αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας, ο αναπληρωτής Υπουργός υπογράμμισε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η απόφαση για τα τέλη του 2017 , «τα οποία θα είναι πιο δίκαια και πιο αναλογικά από αυτά του 2016».

Προσπαθούμε να φέρουμε νέες ρυθμίσεις στην εφορία, όχι ξανά εκατό δόσεις. Εκατό δόσεις δεν μπορούν να έρχονται συνέχεια. Νέες ρυθμίσεις που θα προστατεύσουν τους πολίτες

Τέλος, ο κ. Αλεξιάδης προανήγγειλε λοταρία για τις αποδείξεις και του 2016, ανεξάρτητα απ’ το πότε θα εφαρμοστεί το πλαστικό χρήμα.

Photo: Nick Paleologos / SOOC

The post Διαβεβαιώσεις για τον ακατάσχετο λογαριασμό δια στόματος Αλεξιάδη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα