«Τι θα φοράω στην σχολή;»- Τα must κομμάτια για την ντουλάπα σου εάν είσαι φοιτήτρια

10:55 25/9/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί να είχες ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και στο σχολείο αλλά όπως και να το κάνουμε το σχολείο παραμένει σχολείο, αλλιώς θα ετοιμαστείς για να πας στη σχολή. Φυσικά και θα αναρωτιέσαι κάθε πρωί τι να βάλεις, όμως το iPop.gr θα σε βγάλει απ’ αυτή τη δύσκολή θέση προτείνοντάς σου τα must κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου εσύ που είσαι φοιτήτρια.

Τζιν

Και ένα, και δύο, και τρία και παραπάνω! Ναι τα τζιν θα συνεχίσουν να σου κρατάνε συντροφιά όλα τα χρόνια του πανεπιστημίου,

όσο και να μην το θέλεις γιατί πολύ απλά ξέρεις ότι είναι η πιο εύκολη και γρήγορη λύση.

Χαλαρά μπλουζάκια

Κοντομάνικα και μακρυμάνικα. Και γι’ αυτή την εποχή ακόμα τα μπλουζάκια μέχρι τον αγκώνα θα σε βολέψουν ακόμα περισσότερο. Κι αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι εννοούμε λέγοντας «χαλαρά μπλουζάκια», εννοούμε φυσικά όλα τα μπλουζάκια που κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και ταιριάζουν με τα τζιν σου!

Κολάν

Τα χρόνια του πανεπιστημίου το κολάν σου θα αποκτήσει άλλη αξία. Θα υπάρχουν πολλές συνεχόμενες μέρες που θα το διαλέξεις αλλάζοντας απλά την μπλούζα από πάνω ή το φορεματάκι. Το κολάν είναι εγγύηση και θα το καταλάβεις απόλυτα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ζακέτες

Πολλές, πολλές ζακέτες, σε διάφορα χρώματα! Η ιστορία έχει ως εξής: βάζεις τζιν ή κολάν, προσθέτεις την μπλούζα σου- μακριά ή κοντή δεν έχει σημασία- και ολοκληρώνεις το ντύσιμό σου με μια ζακέτα πιο μακριά, συνήθως μέχρι τον μηρό.

Αθλητικά παπούτσια

Και επειδή φυσικά θα έρθουν οι μέρες που δεν θα θέλεις να βάλεις ούτε sneakers, oύτε μποτάκια, τότε τα αθλητικά παπούτσια σου θα σε σώσουν! Με φόρμα, κολάν, τζιν δεν έχει σημασία!

Photos: essentialthingdevotions.com

The post «Τι θα φοράω στην σχολή;»- Τα must κομμάτια για την ντουλάπα σου εάν είσαι φοιτήτρια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα