Διαβεβαιώσεις από την Όλγα Γεροβασίλη: Η Κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε προγραμματικές συγκλίσεις

14:12 2/10/2016 - Πηγή: iPop

Στη διαβεβαίωση πως «η Κυβέρνηση παραμένει ανοιχτή σε προγραμματικές συγκλίσεις πάνω σε πολιτικές θέσεις με προοδευτική κατεύθυνση» προέβη κατά τη διάρκεια συνέντευξης της, που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, η Όλγα Γεροβασίλη.

Η Κυβερνητική εκπρόσωπος η οποία μίλησε εφημερίδα Realnews επισήμανε, πως από την πρόσφατη σχετική πρόσκληση του Πρωθυπουργού για προ ημερησίας συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή εξαιρείται η Δημοκρατική Συμπαράταξη διότι, όπως ανέφερε «παίζει ρόλο ουράς της Ν.Δ.».

Εν

συνεχεία, η Όλγα Γεροβασίλη διερωτήθηκε μιλώντας για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος να σημειωθεί, πως έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια τα οποία κάνουν λόγο για πρόθεσης της Κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, εξηγώντας «η Κυβέρνηση διαθέτει ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης έως το 2019».

Για τα Θρησκευτικά:

Όπως είπε η Όλγα Γεροβασίλη στηρίζει τις επιλογές του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και ανέφερε ότι «υπάρχει κατανόηση των θέσεων της Εκκλησίας αλλά και των διακριτών θεσμικών ρόλων του κράτους και της Εκκλησίας».

Ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη της σχολίασε την κριτική που ασκεί ο Π. Καμμένος στον Ν. Φίλη λέγοντας «η διαφορά απόψεων δεν σημαίνει υποχρεωτικά και σύγκρουση».

The post Διαβεβαιώσεις από την Όλγα Γεροβασίλη: Η Κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε προγραμματικές συγκλίσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα