Διάσημοι που είναι φίλοι στην πραγματική ζωή και δεν το ξέραμε!

15:48 30/7/2019 - Πηγή: iPop

Οι celebrities έχουν πολύ απαιτητικά προγράμματα και φυσικά δέχονται μια μεγάλη πίεση, που πολλές φορές τους κάνει να θέλουν ν’ απομονωθούν. Ευτυχώς, σ’ αυτές τις στιγμές έχουν τους πολύ καλούς τους φίλους- συναδέλφους, στους οποίους μπορούν να στραφούν όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, γιατί απλά είναι οι μόνοι που θα μπορέσουν να τους καταλάβουν πραγματικά! Ποιοι είναι, όμως, οι διάσημοι που είναι φίλοι στην πραγματική ζωή και δεν το ξέραμε;

Παρακάτω οι πιο γνωστές- άγνωστες φιλίες διασήμων, για να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας!

Και να θυμάσαι πως οι φίλοι

σου είναι η οικογένεια που επιλέγεις. Να τους προσέχεις, να τους φροντίζεις, να είσαι εκεί για εκείνους, όπως είναι κι αυτοί για σένα. Και μπορεί όσο μεγαλώνεις να βλέπεις τις φιλίες σου ν’ αλλάζουν, αλλά αυτό είναι που τις κάνει να είναι και τόσο μοναδικές!

Οι διάσημοι που είναι φίλοι στην πραγματική ζωή:Will Smith και Tom Cruise

Οι δύο ηθοποιοί είναι ένα απ’ τα αγαπημένα bromance του Χόλιγουντ! Αν και ποτέ δεν έχουν συνεργαστεί σε κάποια ταινία, ο Will Smith μίλησε με πολύ ιδιαίτερα λόγια για τον φίλο του το 2007: «Όταν κάθομαι και μιλάω με τον Tom Cruise συνειδητοποιώ ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα πνεύματα που έχω γνωρίσει ποτέ – κάποιος που έχει δεσμευτεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο».

Beyoncé και Kelly Rowland

Αυτά τα δύο κορίτσια έχουν μια μακρά φιλία απ’ τα 90s, όταν δημιούργησαν το γκρουπ Girls Tyme, το οποίο μετά μετονομάστηκε σε Destiny’s Child. Οι δυο τους ανεβάζουν συχνά μαζί φωτογραφίες και δείχνουν πόσο ιδιαίτερη σχέση έχουν!

Cameron Diaz και Drew Barrymore

Αυτή η φιλία κρατάει χρόνια και συγκεκριμένα πριν να παίξουν μαζί στους Άγγελους του Τσάρλι! Η Drew Barrymore  δούλευε σ’ ένα καφέ και μια απ’ τις συχνές πελάτισσες ήταν η Cameron Diaz! «Δεν είμαστε απλά φίλες, είναι η αδερφή μου», έχει δηλώσει η Barrymore για τη φίλη της.

Michelle Obama και Beyoncé

Εντάξει, μπορεί να μην είναι κολλητές, αλλά είναι φίλες απ’ το 2009, όταν η Beyoncé τραγούδησε στην ορκωμοσία του Obama. Από τότε, η Michelle έχει πάει σε αρκετές συναυλίες της star μαζί με τις κόρες και τον σύζυγό της, ενώ έχουν συνεργαστεί μαζί σε διάφορες εκστρατείες, όπως το «Let’s Move!».

Meghan Markle και Serena Williams

Η Serena Williams ήταν ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους στον γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το ότι τη συνδέει μια βαθιά φιλία με τη Δούκισσα του Sussex!

Meryl Streep και Hillary Clinton

Αυτό όχι απλώς δεν το ξέραμε, αλλά δεν θα μας περνούσε καν απ’ το μυαλό! «Η Clinton έχει αποδειχθεί ότι είναι η φωνή της γενιάς της. Πραγματικά τη θαυμάζω!», είχε δηλώσει η Meryl Streep για τη φίλη της το 2016.

Nicole Kidman και Naomi Watts

Παρόλο που ήταν στην ίδια σχολή στην Αυστραλία, οι δύο ηθοποιοί έγιναν φίλες το 1991 όταν παρακολούθησαν μαζί ένα σεμινάριο υποκριτικής. Η Naomi Watts έχει δηλώσει πως η σχέση της με τη Nicole Kidman χαρακτηρίζεται από έναν βαθύ, αμοιβαίο σεβασμό.

Jennifer Aniston και Courteney Cox

Οι πρώην «συγκάτοικοι» στην οθόνη είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια. Πέρυσι τον Φεβρουάριο, η Cox έγραψε στην Aniston στο Instagram για τα γενέθλιά της ότι «ο κόσμος είναι σίγουρα φωτεινότερος απ’ την ημέρα που γεννήθηκε αυτό το κορίτσι».

Julia Roberts και George Clooney

Από τότε που πρωταγωνίστησαν μαζί στο Ocean’s Eleven το 2001, οι δυο τους έχουν μια στενή φιλία. Η Julia Roberts μάλιστα έχει τονίσει σε δηλώσεις της πόσο χαίρεται που δεν έχουν μια απλή χολιγουντιανή φιλία, αλλά τους συνδέουν τόσα άλλα μαζί!

Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds

Eίναι γνωστό ότι είναι φίλοι, είναι απολαυστικοί μαζί, τρολάρουν συνέχεια ο ένας τον άλλον κι απλά δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε! Θυμηθείτε εδώ το video όπου απαντούσαν σε περίεργες ερωτήσεις των fans τους!

Photos: oprahmag.com

Το άρθρο Διάσημοι που είναι φίλοι στην πραγματική ζωή και δεν το ξέραμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα