Δεσμευόμαστε γι’ αυτό το skincare το 2020!

12:11 3/1/2020 - Πηγή: iPop

Στους στόχους μας για το 2020 είναι να προσέξουμε τη διατροφή μας, να ταξιδέψουμε περισσότερο, να γυμναστούμε, να κοιμόμαστε. Αλλά ξεχνάμε το skincare, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό! Η φροντίδα του δέρματος για το 2020 είναι πολύ σημαντική.

Ίσως τον προηγούμενο χρόνο να νόμιζες πως δεν είχες χρόνο, μονίμως κάτι άλλο είχες να κάνεις και πάντα άφηνες τη φροντίδα του δέρματος και την περιποίηση για άλλη μέρα. Αυτή τη χρονιά, όμως, θα μπει στη λίστα με τις προτεραιότητές σου.

Η φροντίδα του δέρματος για το 2020Body skin

Μπορεί να έχεις ένα σωρό

διαφορετικά προϊόντα για το πρόσωπό σου, αλλά πόσα έχεις για το σώμα σου; Έχεις συνήθως μια κρέμα -την οποία έχεις από… πάντα- κι αυτή χρησιμοποιείς σε κάθε περίπτωση.

Το 2020, θέσε σαν προτεραιότητα να αγαπήσεις το δέρμα στο σώμα σου όσο στο πρόσωπό σου! Καθάρισέ το, κάνε απολέπιση, βάλε την ενυδατική σου. Όπως κάνεις δηλαδή, με το πρόσωπο.

Μάσκα μια φορά την εβδομάδα (τουλάχιστον)

Unsplash / Chris Knight

Μπορεί να βάζεις τη μάσκα σου πού και πού, αλλά δεν το κάνεις συστηματικά. Φρόντισε, λοιπόν, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να βάζεις τη μάσκα σου. Το δέρμα σου θα σε ευχαριστεί και χρειάζεσαι μόλις 15 λεπτά.

Βάλε τη μάσκα σου και για να περάσει η ώρα μαγείρεψε κάτι, δες Netflix, διάβασε ένα βιβλίο. Και ο χρόνος θα περάσει χωρίς καν να το καταλάβεις.

Πλύνε το πρόσωπό σου κάθε βράδυ

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ! Μπορεί να σου ακούγεται σαν άλλη μια βαρετή υποχρέωση, αλλά είναι από τις πιο σημαντικές. Όσο κουρασμένη κι αν είσαι, όσο κι αν κλείνουν τα μάτια σου από τη νύστα, μην αφήσεις ποτέ το πρόσωπό σου με makeup και χωρίς να έχεις αφαιρέσει όλη τη βρωμιά.

Δώσε αυτήν την υπόσχεση στον εαυτό σου και θα δεις πώς το δέρμα σου θα λάμπει!

Απόκτησε eco-συνείδηση στις αγορές σου

Η βιομηχανία ομορφιάς αποκτά σιγά-σιγά πιο οικολογική συνείδηση τα τελευταία χρόνια, αλλά χρειάζεται και η βοήθεια των καταναλωτών για να προωθηθούν πιο βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Το 2020 επένδυσε σε προϊόντα που υπερασπίζονται πιο βιώσιμες συσκευασίες και δεσμεύσου να κάνεις πιο οικολογικές επιλογές κι αγορές.

Το πιο απλό tip για το πρόσωπό σου που δεν κοστίζει τίποτα!

Επίσκεψη στον δερματολόγο

Photo: Unsplash/Daniel Spase

Θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που επισκέφτηκες τον δερματολόγο;;; Πρέπει να το κάνεις τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Καθώς μεγαλώνεις, το δέρμα σου αντιδρά διαφορετικά στα προϊόντα και τα συστατικά που χρησιμοποιείς όλη σου τη ζωή και η επίσκεψη στον ειδικό θα σε βοηθήσει σημαντικά.

Δεν τον επισκεπτόμαστε μόνο όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί χρειάζεσαι κι εσύ ένα mini ψυγείο για τα καλλυντικά σου;

Photo: unsplash/Laia Núñez

Το άρθρο Δεσμευόμαστε γι’ αυτό το skincare το 2020! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα