Δες τσόντες μαζί του για να…

20:31 26/10/2014 - Πηγή: iPop

Όταν αποφασίζεις να δεις κάποια ταινία μαζί με το σύντροφό σου, πιθανότατα επιλέγεις κάποια (χαζό)ρομαντική κομεντί, κάποιο θρίλερ, άντε στο τσακίρ κέφι μία περιπέτεια! Πιθανότατα όμως, μετά από αυτό το άρθρο θα θέλεις να δεις τσόντες μαζί του!

Μπορεί προς το παρόν αυτό να μην είναι μία από τις προτεραιότητες σου για το βράδυ της Παρασκευής αλλά οι ειδικοί εξηγούν ότι το να βλέπεις ταινίες ερωτικού περιεχομένου με τον σύντροφό σου μπορεί αν βελτιώσει την σχέση σας!

Πως θα σας βοηθήσει το να δείτε τσόντες μαζί:

Μπορεί να δώσει έναυσμα για ειλικρινείς συζητήσεις:

Ας μιλήσουμε ειλικρινά! Κατά 9.9% ο σύντροφος σου βλέπει τσόντες! Κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο κάνεις και εσύ απλώς αρνείσαι να το παραδεχθείς! Δεν υπάρχει κάποιο λάθος σ αυτό καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν λένε δημόσια ότι βλέπουν τσόντες καθώς είτε γιατί δεν θέλουν να προσβληθεί ο σύντροφός τους είτε γιατί ντρέπονται γι αυτή τους τη συνήθεια.

Όταν όμως παρακολουθείς αυτές τις ταινίες με τον σύντροφο σου δείχνεις ότι δεν έχεις τίποτα να του κρύψεις. Με το να είσαι ανοικτός και ειλικρινής έρχεσαι πιο κοντά με τον άλλον. Επιπλέον, θα σου δώσει τη δυνατότητα να κουβεντιάσεις όσα περνάνε από το μυαλό σου και σε ερεθίζουν και δεν είχες τη δυνατότητα να συζητήσεις μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Μπορεί να είναι άκρως ερεθιστικό

Δεν ανακάλυψες και τον κόσμο…. Οι τσόντες είναι ερεθιστικές! Σκέψου τώρα να βλέπεις αυτές τις ταινίες μαζί με τον σύντροφό σου! Όταν παρακολουθείς αυτού του είδους τις ταινίες με το άλλο σου μισό θα ερεθιστείτε και οι δύο ξεκινώντας από το μυαλό!

Μπορεί να σας εμπνεύσει να μιλήσετε στο κρεβάτι!

Και όμως το να δεις μία ταινία ερωτικού περιεχομένου μπορεί να σε ωθήσει στο να αρχίσεις να μιλάς στο κρεβάτι ή να σταματήσεις να έχεις ταμπού!

The post Δες τσόντες μαζί του για να… appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
tsontes, τσόντες
Τυχαία Θέματα