Η θήκη που μετατρέπει το iPhone 6 σε κάμερα!

14:31 26/10/2014 - Πηγή: iPop

Αν βαρέθηκες να αγωνίζεσαι να βγάλεις φωτογραφίες με το ένα χέρι στο iPhone, αυτή η έξυπνη θήκη μπορεί να σου φανεί πρακτική όταν φτάσει στα χέρια σου το πολυπόθητο iPhone 6.

Η θήκη SNAP! 6 σου επιτρέπει να μετατρέψεις το iPhone 6 σε κάμερα. “Έχει «πραγματικό κουμπί κλείστρου», και εναλλάξιμους φακούς, όπως ευρυγώνιο και τηλεφακό, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες φωτογραφικών λήψεων. Επίσης, εξασφαλίζει εργονομική

λαβή, δίνοντάς σου μια άνετη εμπειρία στη λήψη φωτογραφιών χωρίς μάλιστα να γλιστράει το κινητό. Αυτή τη στιγμή η θήκη διατίθεται σε 4 χρώματα: άσπρο, μαύρο, γαλάζιο και ροζ. Συνοδεύεται από δερμάτινο λουράκι για να την παίρνεις παντού μαζί σου. Οι δημιουργοί της λένε ότι είναι ιδανική και για selfies και για κανονικές φωτογραφίες, δίνοντας σταθερότητα στη λήψη.

Η θήκη δημιουργήθηκε από την εταιρεία της Ταϊβάν bitplay Inc. Αυτή την περίοδο κάνει καμπάνια για να συγκεντρώσει χρηματοδότηση από το κοινό στο Kickstarter, η οποία λήγει στα τέλη του μήνα. Έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ το στόχο των 20.000 δολαρίων που είχε θέσει. Με 35 δολάρια + 10 δολάρια έξοδα αποστολής στην Ελλάδα μπορείς να κάνεις δική σου μία από τις θήκες με ημερομηνία παράδοσης μέσα στο Δεκέμβριο του 2014. Δες περισσότερα για την καμπάνια εδώ.

The post Η θήκη που μετατρέπει το iPhone 6 σε κάμερα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα