Πώς να βοηθήσεις δύο σκυλιά να συνυπάρξουν

15:31 26/10/2014 - Πηγή: iPop

Εκεί που έκανες μια βόλτα στο δρόμο με τον ήδη δικό σου πιστό φίλο, τον συνάντησες! Με το που τον είδες αποφάσισες πως δεν μπορείς να ζήσεις μακριά του, θέλει φροντίδα και φυσικά φαγητό γιατί τα κόκκαλα στο κορμάκι του φαίνονται πολύ έντονα. Έτσι, πήρες μαζί σου και τον νέο τετράποδο φίλο σου και οι τρεις σας πήγατε προς το σπίτι. Βέβαια αρχίζεις να σκέφτεσαι ήδη τη μάχη που πιστεύεις ότι θα έρθει σε λίγα λεπτά το πολύ λίγες ώρες αφού είδες ότι ο νέος σου σκύλος σου δε συμπάθησε και πολύ τον παλιό. Πρέπει, λοιπόν, να βοηθήσεις

αυτά τα δύο σκυλιά να συνυπάρξουν και να γίνουν φίλοι.

Πώς, όμως, να κάνεις δύο σκυλιά να συνυπάρξουν μεταξύ τους;Δώσε τους χρόνο και άσε τα μόνα: Μπορεί στην αρχή να νομίζεις ότι δεν θα τα καταφέρουν αλλά ο χρόνος θα τους βοηθήσει. Βάλε, το ένα να μυρίσει το άλλο! Τα σκυλιά μαθαίνουν και αναγνωρίζουν τους φίλους τους από την μυρωδιά. Φέρε τα, λοιπόν, σε επαφή και άσε το ένα να αποστηθίσει την μυρωδιά του άλλου.Μπορεί πολλές φορές να δεις ένα καυγά να ξεσπάει μεταξύ τους, αλλά θα πρέπει να μην ανακατευτείς τουλάχιστον όσο βλέπεις ότι τα πράγματα είναι ελεγχόμενα. Κάνε, λοιπόν, σα να μην είσαι μπροστά και άσε τα να κάνουν ότι θέλουν.Στην αρχή καλό θα ήταν να τους βάζεις να κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια για να μην έχεις φασαρίες και θόρυβο.Συμβουλή!

Μην απελπίζεσαι! Μπορεί ο πρώτος και καιρός της συνύπαρξης να είναι δύσκολος αλλά με τον καιρό θα πάνε όλα και θα δεις ότι δεν θα μπορεί να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλο.

The post Πώς να βοηθήσεις δύο σκυλιά να συνυπάρξουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα