Δες το πρώτο trailer του Καφέ της Χαράς (Video)

10:05 6/12/2019 - Πηγή: iPop

Το πρώτο trailer του Καφέ της Χαράς δόθηκε στη δημοσιότητα απ’ τον ΑΝΤ1, ο οποίος έκανε και τις σχετικές ανακοινώσεις για την πρεμιέρα της επιστροφής της σειράς.

Το Καφέ της Χαράς πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου 2019, δηλαδή ακριβώς την ημερομηνία που ο ΑΝΤ1 κλείνει 30 χρόνια.

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, λοιπόν, σε άκρως

εορταστικό mood, θα δούμε το πρώτο επεισόδιο της επιστροφής του Καφέ της Χαράς!

Το trailer του Καφέ της Χαράς:

View this post on Instagram

#ToKafetisXaras Ανοίγει ξανά στις 31 Δεκεμβρίου!! #ant1tv

A post shared by ANT1 (@ant1tv) on Dec 5, 2019 at 12:57pm PST

Τι θα δούμε στην επιστροφή του Καφέ της Χαράς;Ο εμπρησμός και η επιστροφή στο χωριό

Τίποτα δεν είναι ίδιο στο Κολοκοτρωνίτσι ύστερα από τόσα χρόνια, καθώς το «Καφέ της Χαράς» δεν υπάρχει πλέον επειδή κάηκε ολοσχερώς υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Βάλια Χάσκα» (Έφη Ρασσιά) θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι για να διερευνήσει την υπόθεση του εμπρησμού, ούσα δικηγόρος πλέον.

Εκεί, θα συναντήσει τον παιδικό έρωτά της, τον «Μανόλη Πώποτα» (Πάρις Σκαρτσολιάς), αλλά πλέον απέναντί τους θα βρουν τόσο τον «Περίανδρο Πώποτα» (Χάρης Ρώμας) όσο και τη «Χαρά Χάσκα» (Ρένια Λουιζίδου).

Τα δεδομένα στο χωριό, όμως, θα αλλάξουν και με την άφιξη της «Στέλλας» (Ζέτα Δούκα), η οποία είναι μια μυστηριώδης γυναίκα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα θα αναστατώσει τον «Περίανδρο Πώποτα».

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Πάρης Σκαρτσολιάς, Έφη Ρασσιά, Χριστίνα Τσάφου, Φωτεινή Ντεμίρη, Κώστας Φλοκατούλας, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Περικλής Λιανός, Μαίρη Ραζή, Στέλιος Γούτης, Δημήτρης Μαχαίρας και αρκετοί ακόμα.

Δες ακόμα:

Οι πρωταγωνιστές του «Καφέ της Χαράς» ποζάρουν ξανά μαζί!

Το άρθρο Δες το πρώτο trailer του Καφέ της Χαράς (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα