O Παπαπέτρου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ: «Ο Πιτίνο μας δίνει φτερά στα πόδια»

18:10 5/12/2019 - Πηγή: iPop

O Παπαπέτρου στον ΟΠΑΠ μιλά για όλα! Τι δηλώνει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον στόχο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague.

Το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

και τον Ολυμπιακό, πλησιάζει. Αύριο, στις 21:30, στο ΟΑΚΑ θα γίνει η πρώτη μάχη των ελληνικών ομάδων στην Euroleague.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για το ντέρμπι των «αιωνίων» και τον στόχο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague.

Ο διεθνής φόργουοντ δηλώνει ενθουσιασμένος για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. «Μας δίνει φτερά στα πόδια. Είναι ένας θρύλος του μπάσκετ, ένας φοβερός προπονητής» τονίζει για τον Hall Of Famer Αμερικανό κόουτς.

Όπως δήλωσε ο Παπαπέτρου πρόκειται για ένα πολύ παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης για να παραμείνει ψηλά ο Παναθηναϊκός, προσθέτοντας πως είναι και ένα σημαντικό παιχνίδι επειδή παλαιότερα δεν γινόταν και τόσο συχνά ενώ τώρα γίνεται πιο συχνά λόγω της μη συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα « οπότε σίγουρα και οι δύο ομάδες θα θέλουν να δίνουν τον καλύτερός του εαυτό επειδή είναι δύο παιχνίδια».

Αναφορικά με το πλεονέκτημα της έδρας σε αυτό το παιχνίδια, ο παίκτης δήλωσε πως η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο αλλά είναι και θέμα θέλησης και πάθους επειδή υπάρχει και η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Είμαστε πολύ καλοί στο επιθετικό κομμάτι και πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την άμυνά μας», είπε μεταξύ άλλων ο Παπαπέτρου στον ΟΠΑΠ.

Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Ιωάννη Παπαπέτρου στον ΟΠΑΠ:

Το άρθρο O Παπαπέτρου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ: «Ο Πιτίνο μας δίνει φτερά στα πόδια» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα