Δεν θα πιστεύεις ποιος Έλληνας celebrity εισβάλλει στις 8 Λέξεις!

19:57 18/9/2020 - Πηγή: iPop

Ένα διάσημο μοντέλο μπαίνει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και το αποκάλυψε ο ίδιος μέσω Instagram! Ο Γιάννης Σπαλιάρας στις 8 Λέξεις, μετά τη συμμετοχή του σε παραγωγές του Netflix.

Το μοντέλο επέστρεψε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να εισβάλλει στη σειρά του ΣΚΑΪ, ενώ το ανακοίνωσε

μόνος του μέσω Instagram, ανεβάζοντας το λογότυπο της σειράς.

Δεν ξέρουμε καμία λεπτομέρεια προς το παρόν για τον ρόλο του, ούτε εάν μπαίνει κανονικά στο καστ ή απλά για ορισμένα επεισόδια, όμως, η συμμετοχή του είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας στις 8 Λέξεις:

View this post on Instagram

……

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on Sep 18, 2020 at 3:29am PDT

Τα άλλα νέα πρόσωπα της σειράς:

Ο Φρίξος (Νίκος Πολυδερόπουλος) έρχεται στην Κέρκυρα και αρχίζει να κάνει παρέα με τον Οδυσσέα, την Έρση, την Ιφιγένεια και τον Σπύρο. Η Έλλη (Πένυ Φοινίρη) έρχεται και αυτή στην Κέρκυρα και μπαίνει και αυτή στην παρέα. Όταν τη γνωρίσει ο Φρίξος πιστεύει ότι είναι καρμικό και ότι θα γίνουν ταιριαστό ζευγάρι.

Ο Αιμίλιος Φωκάς (Θεοχάρης Ιωαννίδης) έρχεται ως διευθυντής ειδήσεων στο κανάλι του Άκη. Είναι παντρεμένος με τη Μάγδα (Κρίστη Παπαδοπούλου), αλλά ένας αναπάντεχος έρωτας ανατρέπει τις ισορροπίες στη ζωή του, ενώ ένα μυστικό από το παρελθόν τον βασανίζει και τον φέρνει στα όριά του.

Η Ελισάβετ Αρώνη (Άννα Μπεζάν) είναι ανιψιά του Άκη Αρώνη που ζούσε στο εξωτερικό. Έρχεται στην Ελλάδα για να γνωρίσει την οικογένειά της και να ξεχρεώσει μια παλιά οφειλή…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Το trailer για την πρεμιέρα της σειράς «8 λέξεις» μας αφήνει με κομμένη την ανάσα

Το άρθρο Δεν θα πιστεύεις ποιος Έλληνας celebrity εισβάλλει στις 8 Λέξεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα