Το GNTM επιστρέφει και το νέο trailer του 3ου κύκλου φέρνει τα πάνω κάτω!

14:30 18/8/2020 - Πηγή: iPop

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και το νέο trailer του GNTM 3 μόλις κυκλοφόρησε και έχει να πει πολλά για την κατάσταση που επικρατεί στον νέο κύκλο. 

Ο τρίτος κύκλος του Greece’s Next Top Model έρχεται και φέρνει τα κορίτσια αντιμέτωπα με τα αγόρια κι έναν πανικό να επικρατεί. Τα αγόρια έρχονται αυτή τη σεζόν στο GNTM 3, αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού

μόντελινγκ. Τα κορίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν -και παραμένουν- οι βασίλισσες της μόδας.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και μέσα απ’ το νέο trailer του GNTM 3 μόνο ηρεμία δεν επικρατεί. Μπορεί κατά καιρούς οι κριτές να έχουν δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από τα backstage, όμως αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα πρώτη φορά το βλέπουμε. Αναστάτωση, δολοπλοκίες, “καυτές” πόζες, ο τρίτος κύκλος του GNTM τα έχει όλα, αφού αγόρια και κορίτσια έχουν φέρει τα πάνω κάτω.

Spoiler: Τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM!

Το trailer ξεκινά με την Βίκυ Καγιά να είναι αρκετά ήρεμη μέχρι που ακούει ότι το GNTM ξεκινάει. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν μένει ήρεμο. Πέρα από τους κριτές, στο trailer εμφανίζονται αγόρια και κορίτσια που ανταγωνίζονται μεταξύ τους, όμως ο Άγγελος Μπράτης “κλέβει” την παράσταση με το φούξια κοστούμι του.

Βλέποντας το trailer, λοιπόν, καταλαβαίνουμε πως λίγα πράγματα θα μείνουν ίδια στο GNTM, αφού το σίγουρο είναι πως μες το σπίτι η κατάσταση ήσυχη δεν θα ‘ναι.

Το Greece’s Next Top Model 3 δεν αργεί να ξεκινήσει κι έπειτα από το νέο trailer ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο!

Δες κι εσύ το νέο trailer του GNTM 3: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Τα νέα δεδομένα στο GNTM 3 αποκτούν… ”kinky” χαρακτήρα!

Το άρθρο Το GNTM επιστρέφει και το νέο trailer του 3ου κύκλου φέρνει τα πάνω κάτω! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα