Χρόνια πολλά Πόπη!

12:31 20/4/2014 - Πηγή: iPop

Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, εδώ στο iPop είμαστε μία μεγάλη και πολύ αγαπημένη οικογένεια. Σήμερα, πέρα από το ότι είναι η Κυριακή του Πάσχα και γιορτάζουμε όλοι, εμείς οι iPopίστες έχουμε ακόμα έναν λόγο για να γιορτάσουμε! Έχει γενέθλια η Πόπη μας! Όπως φαντάζεστε, μας ήταν αδύνατο να μην της ευχηθούμε και μέσα από το νέο της παιδί, το οποίο μας ένωσε όλους μαζί! Χρόνια πολλά Πόπη να σε χαιρόμαστε!!!!!!!!

Άγγελος
Πετρίδης

Θέλω να σκεφτείς μια επιθυμία σου, που θα ήθελες να πραγματοποιηθεί. Το έκανες; Εάν ναι… αυτή είναι η ευχή από εμένα για εσένα! Χρόνια πολλά!

Έλενα Τσεκούρα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Λίγες «γραμμές» πολλές ευχές! Εύχομαι αυτή η μέρα να είναι τέλεια, ξεχωριστή και ιδιαίτερη όπως εσύ. Ευτυχισμένα γενέθλια!

Σωτήρης Αλεξόπουλος

Καλόχρονη Ποπάρα με υγεία και τύχη ότι επιθυμείς!

Λία Τσαπανίδου

Χρόνια πολλά, όμορφα και δημιουργικά! Με υγεία, αγάπη, τύχη, αφθονία και ό,τι άλλο επιθυμείς!

Γιάννης Ουρουντζόγλου

Χρόνια πολλά Πόπη! Να είσαι γερή και να ζήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι!

Γιώργος Σιδέρης

Ότι και να σου ευχηθούμε εμείς, εσύ έχεις βρει την συνταγή της επιτυχίας αλλά κυρίως της ευτυχίας. Οπότε, συνέχισε να ανακατεύεις τη ζωή με την κουτάλα σου και να προσθέτεις όσα μπαχαρικά μπορείς για να την νοστιμεύεις ακόμα περισσότερο!

Αθηναΐς Νέγκα

Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι η καλύτερη της ζωής σου και να έρθουν μόνο ακόμα καλύτερες!

Νατάσα Λιαπάκη

Α, η Ποπ” έχει γενέθλια! Η Πόπη κλείνει τα 25 και το iPop τις 25 μέρες. Εύχομαι στα 25 χρόνια του Ομίλου iPop, η Πόπη να είναι περήφανη για το 4ο παιδί της και _ _ _ _ _ _ (αυτό που λέμε ό,τι ποθείς!).

Χριστίνα Μπόμπα

Χρόνια πολλααααα! Πολλές ευχές Πόπη μας! Υγεία, ευτυχία, επιτυχίες και ipopίσιες τρέλες! Να τα χιλιάσεις και να σαι πάντα γεμάτη ενέργεια και ιδέες όπως είσαι τώρα! Με πολύ πολύ αγάπη,Χριστίνα!

Άρης Λάμπος

Φφφ.

Δε χρειάζεται να είναι πολλά αν δεν είναι γεμάτα.

Και επειδή ο χρόνος κυλάει νερό και δεν καταλαβαίνουμε τι μας μαγειρεύει στην επόμενη στροφή, φρόντισε να στριμώχνεις δυο τρεις ζωούλες μέσα στην κάθε μέρα που περνάει.

Κάτι που απ’ό,τι πρόλαβα να δω πετυχαίνεις μια χαρά.

Ας πιούμε μια γουλιά λοιπόν, για τις επιτυχίες που στριφογυρίζεις στην τσέπη σου και ετοιμάζεσαι να μας ξεφουρνίσεις!

Χρόνια γεμάτα!

Βίκυ Καχριμάνη

Εύχομαι αγάπη, χαρά, ευτυχία, επιτυχία, πολλές όμορφες ipop στιγμές και πάνω από όλα υγεία, για να τα απολαύσει!!

Νάντια Παππά

Γενέθλια;;;;;;;;;; Χρόνια πολλά λοιπόν, με πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό (με ιδιαίτερη βάση στο ipop!). Να είσαι πάντα τόσο χαμογελαστή όσο είσαι στην καθημερινότητα σου και να πραγματοποιηθούν ΟΛΑ τα όνειρα σου γιατί είναι δεδομένο πως έχεις ακόμα πολλά πράγματα στο πολυμήχανο μυαλό σου!

Φαίη Μαντζίκα

Πόπη, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και αγάπη. Εύχομαι να τα εκατοστήσεις και μέχρι τα 100 να είσαι πάντα τόσο δυναμική, δημιουργική, γεμάτη ενέργεια, χιούμορ, όνειρα και αγάπη όπως είσαι τώρα. Είσαι ένας πολύ ζεστός άνθρωπος στην καρδιά και αυτό βγαίνει συνέχεια προς τα έξω δημιουργώντας ένα οικείο περιβάλλον για όλους εμάς που σε περιτριγυρίζουμε. Μακάρι όλα τα όνειρά σου για το μέλλον να τα κάνεις πραγματικότητα, όπως κάνεις και συνεχίζεις να κάνεις τόσα χρόνια. Τέλος, εύχομαι αυτό το χαμόγελο να μην σβήσει ποτέ από τα χείλη σου γιατί το λιγότερο που μας δίνει είναι χαρά κάθε μέρα που θα σε δούμε. Χρόνια πολλά λοιπόν, ήρθε η ώρα για κρασί και τούρτα!!

Ευτυχία Μανωλαράκη

Χρόνια πολλά! Με πολλές ευτυχισμένες στιγμές, επιτυχίες, ΥΓΕΙΑ και χαμόγελα! Γιατί τα χαμόγελα είναι η λύση και φέρνουν και άλλα χαμόγελα! και το δικό σου χαμόγελο είναι όμορφο και θέλουμε να το βλέπουμε!

Αντώνης Βοεράκος

Χρόνια Πολλαααααά γεμάτα αγάπη μόνοοοοο Pop μουυυυυυυυυυυυυυ! Εύχομαι η γενέθλια χρονιά που ξεκινάει να είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής σου! Πάντα γερή και δυνατή, με ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου! Σ’αγαπώ πολύ…

Στέλιος Βάσιλας

20 τ’Απριλη… Μαζί γιορτή και φίλοι!

Η Πόπη με κεράκια… ερωτηματικάκια!

Ποιος νοιάζεται τα πόσα κλείνει;

Η αλήθεια αυτή… κρυφή θα μείνει!

20 τ’Απριλη… Μαζί γιορτή και φίλοι!

Η Πόπη μας γιορτάζει το ipop φωνάζει!

Χρόνια πολλά της και καλά… Χιλιόχρονη να γίνει!

Και τύχη να χει μπόλικη στους φίλους της να δίνει!

Κώστας Χρυσοβέργης

Χρόνια πολλά Πόπη, σήμερα γίνεσαι 28. Θυμάμαι κι εγώ με νοσταλγία την ανεμελιά αυτής της ηλικίας. Να τα εκατοστήσεις.

Και φυσικά, καλή επιτυχία ipop!!!

ΥΓ Είχα αποφασίσει να στείλω ένα άλλο selfie στο οποίο θα πλαισιωνόμουν από δεκαπενταμελές μπαλέτο, αλλά σήμερα από το πρωί προσπαθώ να κάνω τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, ελπίζω να καταλαβαίνεις.

Χάρης Μπούσιος

Εδώ μωρέ…βοηθώ νέα κορίτσια που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους !!!! Happy sweet 16teen……. «κ. Πόπη»!!!!!!

GiPap

Όσες ευτυχίες αντέχεις, να σού “ρχονται.

Και να αντέχεις πολλές.

Υ.Γ. Οι φίλοι μου με ρωτάνε τα πόσα κλείνεις.

Υ.Γ.2 Βασικά, με ρωτάνε κι άλλα… Κι απαντάω.

Υ.Γ.3 Τώρα που σε γνωρίζω καλύτερα, μήπως να το έκανες iRock?

Χρήστος Πίσσαρης & μωρό

Να ζήσεις ποπάκι και χρόνια πολλά

στο γυαλί να σε βλέπουμε καθημερινά

Στο ipop να γράφεις άρθρα πολλά

και όλοι να τα διαβάζουν φανατικά

Χρόνια πολλά.

pissaman

Δεν ξέρω γιατί πρέπει να τα γράψω. Στα λέω και στο βίντεο

Χρόνια πολλά και φιλιά

Μωρό

Ελισσάβετ Κυρίτση

Πολλές πολλές pop ευχές στο πιο pop άτομο που έχω γνωρίσει, την Pop-η! Ν” αγαπάς και ν” αγαπιέσαι. Εντάξει; i… Pop τώρα!

Εύα Μανωλαράκη

Τα χρόνια που πέρασαν να τα κοιτάς και να χαμογελάς γιατί αυτά σ έκαναν αυτό που είσαι. Μέσα από αυτά έχτισες την δυνατή, γλυκιά, έξυπνη, χαμογελαστή, δυναμική προσωπικότητα σου. Τα χρόνια που θα έρθουν να τα αγκαλιάζεις με ευγνωμοσύνη γιατί θα σε βοηθήσουν να γίνεις ακόμα καλύτερη μέσα από τις εκπλήξεις που σου ετοιμάζει η ζωή! Σήμερα, κοίτα να γλεντήσεις με την καρδιά σου γιατί έχεις καταφέρει μοναδικά πράγματα και έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι περήφανη και ευτυχισμένη!

Πάνος Γιαννακόπουλος

Πόπηηηη,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!! Με υγεία, ταξίδια, τύχη, έρωτες, βόλτες, φωτογραφίες, κρασί, φίλους, ευτυχία, ηλιοβασιλέματα και ότι άλλο θέλεις.

Μιζού

The post Χρόνια πολλά Πόπη! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Αναζητήσεις
χρονια πολλα γενεθλια,
Τυχαία Θέματα