Χωρίζουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik; Τι σχολίασε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της;

11:51 9/4/2021 - Πηγή: iPop

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz τα τελευταία χρόνια. Όμως τελικά τι έγινε; Χωρίζουν Ηλιάνα και Snik;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και μάλιστα μένουν και στο ίδιο σπίτι, σε μια όμορφη μεζονέτα που έχουν νοικιάσει στη Νέα Πεντέλη, ενώ έχουν αποκτήσει και το δικό τους κατοικίδιο ζωάκι. Ωστόσο, σύννεφα φαίνεται να υπάρχουν στη σχέση τους, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. Τι συμβαίνει; Τελικά χωρίζουν Ηλιάνα και Snik; Τι δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου;

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1, το Πρωινό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik έχουν ήδη αποφασίσει να χωρίσουν. Η Νάνσυ Παραδεισανού είπε στην εκπομπή ότι επικοινώνησε με την Έλενα Χριστοπούλου, μάνατζερ και φίλη του μοντέλου και παρουσιάστριας της εκπομπής Pop Up, και η ίδια επιβεβαίωσε πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού, αν και υπάρχει ανάμεσά τους μεγάλη αγάπη.

Η Ηλιάνα μίλησε στην εκπομπή της για τον Snik και είπε πόσο περήφανη είναι για εκείνον

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του znews και του Νίκου Γεωργιάδη, το ζευγάρι εξακολουθεί να μένει μαζί και αυτές τις μέρες φιλοξενεί στο σπίτι και τη μητέρα της Ηλιάνας που έχει έρθει για λίγες μέρες από την Πάτρα, ενώ η Ηλιάνα ψάχνει ήδη νέο σπίτι για να μετακομίσει.

Βέβαια, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μην πέφτεις θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν».

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1:

Τι είπε, όμως, η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής της;

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με χιουμοριστική διάθεση με το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου “Οι χωρισμένοι” και αναφέρθηκε στην σχέση της, λέγοντας «Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στην ζωή μου καλό ή κακό. Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται”

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Χωρίζουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik; Τι σχολίασε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop