Η ανάρτηση της Μενεγάκη για το MEGA και η επιστροφή στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι

18:30 8/4/2021 - Πηγή: iPop

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, ήρθε και η πρώτη ανάρτηση της Μενεγάκη για το MEGA και την επιστροφή στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι.

Το πρωί της Πέμπτης 8/4, το MEGA ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

και την επιστροφή της στα… πάτρια εδάφη, δηλαδή στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα της.

Η παρουσιάστρια λίγες ώρες αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία χαμογελάει και έγραψε ένα συνοδευτικό κείμενο, μέσα απ’ το οποίο έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, και στην πρώτη φορά που πέρασε το κατώφλι του καναλιού, τότε που δεν ήξερε τι θα της έφερνε η ζωή.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της, τότε το μυαλό της πετούσε παντού, χάζευε τα περιοδικά και τραγουδούσε όλη την ώρα. Τώρα που γυρίζει ξέρει ότι αυτό που της έλειψε όλους αυτούς τους μήνες είναι η επαφή με το κοινό της.

«Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!», ήταν τα λόγια με τα οποία έκλεισε το μήνυμά της υποσχόμενη ότι όλα αρχίζουν ξανά.

Η ανάρτηση της Μενεγάκη για το MEGA:

Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας! Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά….

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια», ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η ανάρτηση της Μενεγάκη για το MEGA και η επιστροφή στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα