Χόμπι για ηλικιωμένους για να μείνεις Fit

11:30 17/8/2014 - Πηγή: iPop

Πέρα από τους νέους, που θέλουν να δείξουν το κορμί στη παραλία, υπάρχουν και χόμπι για ηλικιωμένους για να μείνεις Fit. Δεν είναι ασκήσεις Crossfit, ούτε όμως Zumba. Είναι καθημερινές δραστηριότητες, που μπορούν να βοηθήσουν το σώμα σας. Πρώτα βεβαιώσου πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, για να ακολουθήσεις τις παρακάτω δραστηριότητες και μετά ξεκίνησε άφοβα.

Κηπουρική

Είναι η πρώτη δραστηριότητα και η πιο κοινή, που μπορείς να ακολουθήσεις,

για να εντυπωσιάσεις τα εγγόνια σου με το πόσο δυνατός είσαι. Τα βάρη, που πρέπει να σηκώσεις, είναι μια σοβαρή άσκηση για τους μύες σου. Επιπλέον, το ότι είσαι σε μία μόνιμη κίνηση, βοηθά στη κυκλοφορία του αίματος. Μην ξεχνάς, πως μπορείς πάντα πέρα από την άθληση να ευχαριστηθείς την νέα σου ενασχόληση με τα λουλούδια και να έχεις έναν όμορφο κήπο.

Tai Chi

Αν και πολλοί πιστεύουν, πως η Yoga είναι καλύτερη, εμείς σας προτείνουμε το Tai Chi σαν μια εναλλακτική καθώς έχει πολλά ενδιαφέροντα και νέα στοιχεία, που πρέπει να γνωρίσεις. Η κίνηση του σώματος σε αρμονία και ηρεμία, είναι κάτι που θα θελήσεις να δοκιμάσεις. Επίσης, μπορείς να γραφτείς και σε κάποιο γκρουπ για να γνωρίσεις κόσμο.

Κολύμβηση

Σχεδόν όλα τα κολυμβητήρια, έχουν μαθήματα για ηλικιωμένους, όπου αντί να ακούς τις φωνές μικρών παιδιών, ακούς τα τρομερά σχόλια των πιο μεγάλων σε ηλικία ανθρώπων. Εάν δεν υπάρχει κολυμβητήριο, τότε μπορείς να δοκιμάσεις τη παραλία, αλλά πάντα με προσοχή και να έχεις κάποιον που θα σε βοηθήσει, δίπλα σου.

The post Χόμπι για ηλικιωμένους για να μείνεις Fit appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα