Χάλασε το laptop; Μάθε πως να το φτιάξεις μόνος!

15:01 13/5/2014 - Πηγή: iPop

Χάλασε το laptop, ο φορτιστής, η κονσόλα των παιχνιδιών και γενικά οτιδήποτε ηλεκτρονικό. Πηγαίνεις σε κάποιο κατάστημα και σου ζητάνε να πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου. Ψάχνεις online και βρίσκεις πως τα ανταλλακτικά κάνουν μόνο 40 ευρώ. Δυστυχώς, δεν ξέρεις πώς να το επιδιορθώσεις μόνος. Μπες στο ifixit και θα μάθεις να διορθώνεις τα πάντα μόνος χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις κανέναν!

Με περίπου 2000 οδηγούς

για προϊόντα Mac, πάνω από 2,000 οδηγούς επιδιόρθωσης κινητών και 1000 οδηγούς για PC, το iFixit σίγουρα θα σε καλύψει για οτιδήποτε θέλεις να επιδιορθώσεις!

Οι οδηγοί είναι άκρως λεπτομερείς και σου δείχνουν με φωτογραφίες, βίντεο και κείμενο πως πρέπει να διορθώσεις το οτιδήποτε περνάει από το μυαλό σου. Για παράδειγμα, σου εξηγεί βήμα βήμα πως ν αντικαταστήσεις το βύσμα για τα ακουστικά και το μικρόφωνο στο Samsung Galaxy SIII σε 11 βήματα. Τίποτα δεν μένει στη τύχη του, για να καταλάβεις για πόση ανάλυση μιλάμε, το παραπάνω παράδειγμα σου δίνει οδηγίες ακόμα και για το πώς να βγάλεις τη μπαταρία, τη κάρτα SIM και την microSD.

Κάθε οδηγός σου δίνει μία λίστα εργαλείων που θα χρειαστείς (μην ανοίξεις το macbook , το ξεκοιλιάσεις και καταλάβεις πως σου λείπει το τάδε κατσαβιδάκι… κρίμα είναι!) και σου δίνει και την επιλογή να παραγγείλεις ηλεκτρονικά ότι σου λείπει!
Εμάς, μας έπεισε να το δοκιμάσουμε!

The post Χάλασε το laptop; Μάθε πως να το φτιάξεις μόνος! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα