Έτσι φτιάχνονται τα cheeseburgers των McDonald

13:30 13/5/2014 - Πηγή: iPop

Περιμένεις στην ουρά του McDonald και κοιτάς το menu για το τι θα παραγγείλεις. Μέσα στο μυαλό σου, παίζει και η απορία του πως φτιάχνεται αυτό που θα φας… αλλά οι απαντήσεις ποτέ δεν είναι πρακτικές, όλες γενικές και αόριστες. Ένα κατάστημα της γνωστής αλυσίδας fast food restaurants άνοιξε τις πόρτες της κουζίνας του και έδειξε πως φτιάχνονται τα cheeseburgers των McDonald!

Πρακτικά, αυτή η κίνηση είναι μία ακόμα προσπάθειας της γνωστής αλυσίδας, να υπάρξει

διαφάνεια στο πως παράγονται τα τρόφιμα της.

Πάμε να δούμε βήμα -βήμα την παραγωγή;Αρχικά τα μπιφτέκια από βοδινό κρέας που χρησιμοποιούνται για το cheeseburger, αφαιρούνται από τον καταψύκτη και τοποθετούνται στη σχάρα.Μια δεύτερη σχάρα χαμηλώνει πάνω στα μπιφτέκια, όπου μαγειρεύονται για μόλις 40 δευτερόλεπτα! «Χρειάζονται περίπου 40 δευτερόλεπτα για να μαγειρευτούν τα μπιφτέκια των cheeseburger χάρη στην σχάρα δύο όψεων» λέει η Katie Geoghan , μέλος του πληρώματος ενός καταστήματος McDonalds από τη Μελβούρνη.
Στη συνέχεια έρχονται τα ψωμάκια, τα οποία συσκευάζονται και αποστέλλονται στα εστιατόρια McDonald “s. Τα ψωμάκια βγαίνουν από την τοστιέρα μέσα σε δευτερόλεπτα.
Κάθε cheeseburger λαμβάνει μια μετρημένη ποσότητα μουστάρδας και κέτσαπ.
Στη πορεία προσθέτουν μια πρέζα κρεμμύδια και τουρσί για επιπλέον γεύση.Μια φέτα τυρί μπαίνει από πάνω και το burger έχει ολοκληρωθεί με τη προσθήκη του μπιφτεκιού.
Photos:businessinsider.com

The post Έτσι φτιάχνονται τα cheeseburgers των McDonald appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα