Six d.o.g.s presents: ENCORE #1

11:31 13/5/2014 - Πηγή: iPop

Με αφορμή τη λήξη της φετινής club night σεζόν του, το six d.o.g.s διοργανώνει ένα μεγάλο warehouse party στην πλέον κατάλληλη και αυθεντικά βιομηχανική περιοχή του κέντρου, τον Βοτανικό.

Μια εβδομάδα μετά την “επίσημη” λήξη της club season του six d.o.g.s, η δημιουργική ομάδα του six d.o.g.s θα επιστρέψει για το μεγάλο ENCORE.

Ένα ENCORE που θα συμπυκνώσει την αισθητική ταυτότητα και την σχεδόν διονυσιακή ενέργεια των 90+ βραδιών που παρουσιάστηκαν φέτος στο six d.o.g.s, ένα μεγάλο warehouse party που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης της εγχώριας και διεθνούς dance σκηνής.

ENCORE #1 λοιπόν. Καλεσμένοι σε αυτό, τρεις εξέχοντες καλλιτέχνες της παγκόσμιας χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Ο λόγος για τον θρυλικό Ολλανδό performer Legowelt σε live εμφάνιση, τον ταχέως ανερχόμενο Ρουμάνο techno DJ και παραγωγό, Cosmin TRG, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και έναν γνώριμο του ελληνικού κοινού τον Delta Funktionen, που είχε κερδίσει ολοκληρωτικά τις εντυπώσεις στο προ διετίας, ένTECHNO festival, επίσης από την Ολλανδία.

To party θα πραγματοποιηθεί σε μια πρώην αποθήκη, ειδικά διαμορφωμένη για τις ανάγκες του event, με χωρητικότητα 1500 ατόμων, κορυφαίο ήχο, φωτισμό, visuals και όλα τα αναγκαία facilities.

Info!

Αποθήκη Ορφέως 182, Βοτανικός
Μέρα: Παρασκευή 16 Μαϊου στις 23.00
Ώρα: 23:00
Είσοδος: προπώληση: 10 ευρώ + 12 ευρώ, ταμείο: 15 ευρώ
Τηλ: 210 3210510

The post Six d.o.g.s presents: ENCORE #1 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα