Ροφήματα για επίπεδη κοιλιά!

13:01 13/5/2014 - Πηγή: iPop

Θέλεις επίπεδη κοιλιά αλλά ότι και να κάνεις, όσο ιδρώτα και να ρίχνεις στο γυμναστήριο, δεν τα έχεις καταφέρει ακόμα; Δοκίμασε τα ροφήματα που σου προτείνουμε παρακάτω και θα δεις το σώμα σου να αλλάζει!

Λεμονάδα με cranberry

Ανακάτεψε 1 φλιτζάνι νερό , 1/4 φλιτζανιού άγλυκο χυμό cranberry , και 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού – σε ένα ποτήρι . Μπορείς να το πιεις ζεστό ή κρύο. Αν το βρίσκεις πολύ ξινό, μπορείς να προσθέσεις 1 κουταλάκι του γλυκού ακατέργαστο μέλι.

Anti –bloat
elixir

Βάλε 2 κουταλιές της σούπας σπόρους Chia σε ένα ποτήρι με νερό για 30 λεπτά . Κατόπιν ανακάτεψε τους σπόρους Chia με 2 ποτήρια φιλτραρισμένο νερό, 1/3 φλιτζάνι ξύδι μήλου, και 2 κουταλάκια του γλυκού ακατέργαστο μέλι. Μπορεί σε γεύση να μην είναι και τόσο απολαυστικό, το αποτέλεσμα όμως θα σε ανταμείψει!

Smoothie μούρων και πράσινο τσάι

Βάλε 1/2 φλιτζανιού βατόμουρα 1/2 φλιτζάνι αρωματικό πράσινο τσάι και 1/2 φλιτζάνι γάλα αμγδάλου χωρίς ζάχαρη. Ανακάτεψε τα σ ένα μίξερ και πρόσθεσε πάγο!

Smoothie ανανά και τζίντζερ

Αυτό είναι το πιο καλό πρωινό smoothie που θα δοκιμάσεις! Βάλε 1 φλιτζάνι ανανά, 1 φλιτζάνι νερό, 1 φλιτζάνι πάγο ½ κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο τζίντζερ και ανακάτεψε τα στο μπλέντερ!

Ρόφημα καρπούζι, μέντα και λεμόνι!

Αυτή η νόστιμη συνταγή θα διεγείρει την πέψη, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το σώμα σου. Βάλε σ ένα ποτήρι με πάγο και κρύο νερό, 1/2 φλιτζάνι καρπούζι κομμένο σε κομμάτια, 4-5 φύλλα μέντας, 1/2 λεμόνι κομμένο σε φέτες. Άστο για 20-30 λεπτά στο ψυγείο και μετά απόλαυσε το!

The post Ροφήματα για επίπεδη κοιλιά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα