Μπορεί να είναι αιτία χωρισμού το φιλί;

07:01 28/9/2014 - Πηγή: iPop

Ακούς για γάμους ή σχέσεις που τελειώνουν επειδή υπάρχει τρίτο πρόσωπο, επειδή κατάλαβαν πώς δεν ταιριάζουν ή ακόμα και επειδή βαρέθηκαν. Αν σου λέγαμε, όμως, ότι μπορεί αιτία χωρισμού να είναι ακόμα και το «λάθος» φιλί θα πίστευες πώς είμαστε παράλογοι; Και εμείς την ίδια άποψη με εσένα είχαμε όταν το ακούσαμε πρώτη φορά. Σκεφτήκαμε πώς αυτά δεν γίνονται αλλά οι ειδικοί ήρθαν να μας δηλώσουν ότι έχουν αντίθετη άποψη.

Σε έρευνα που διεξήχθη από Πανεπιστήμιο Μπάτλερ της Γερμανίας και είχε διάρκεια δέκα ολόκληρα χρόνια αποδείχθηκε ότι ακόμα και το φιλί μπορεί

να είναι αιτία χωρισμού. Το φιλί, λοιπόν, μπορεί να γίνει ο λόγος να χωρίσει ένα ζευγάρι όπως τονίζει το 66% των γυναικών αλλά και το 59% των αντρών που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη έρευνα.

Επίσης, οι ερευνητές που ασχολήθηκαν με τη δύναμη του φιλιού υποστηρίζουν πώς το μέλλον της σχέσης φαίνεται από τη συχνότητα αλλά και το πάθος που μπορεί να έχουν τα φιλιά μέσα στη σχέση. Τα ζευγάρια που δεν ντρέπονται να δείχνουν τον έρωτα τους και ψάχνουν την ευκαιρία να φιληθούν είναι φανερά πιο ευτυχισμένα από όσα ξεχνούν να αγγίξουν ο ένας τα χείλη του άλλου.

Και μην ξεχνάμε πως η ψυχολόγος Ευτυχία Μανωλαράκη μας έχει εξηγήσει τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν φιλιόμαστε!

Ερώτηση!

Εσύ πώς τα πας με τη σχέση σου; Μέτρα τις φορές που φιλιέστε και θα καταλάβεις αν η σχέση σου είναι έτοιμη να χαλάσει ή έχει τις δικές της γερές βάσεις!

The post Μπορεί να είναι αιτία χωρισμού το φιλί; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα