Κρέμασε ένα παλιό συρτάρι στον τοίχο

13:32 27/9/2014 - Πηγή: iPop

Μετά την ανακαίνιση που έκανες στην κουζίνα σου τα παλιά ντουλάπια και τα παλιά συρτάρια μετακόμισαν στην αποθήκη και σε λίγες μέρες θα πάρουν το δρόμο για τα σκουπίδια! Περίμενε! Πριν το κάνεις κράτα ένα, δύο συρτάρια ή όσα εσύ επιθυμείς γιατί έχουμε μία ιδέα για σένα! Μπορείς να κρεμάσεις το παλιό συρτάρι στον τοίχο και να το φτιάξεις πίνακα ανακοινώσεων στον οποίο θα κρεμάς σημειώσεις ή ακόμα και φωτογραφίες.

Τι θα χρειαστείς για τον πίνακα από παλιό συρτάρι;Ένα συρτάριΟύπα τοίχουΧαρτί με σχέδιαΚόλλαΨαλίδιΠώς θα φτιάξεις τον πίνακα από παλιό συρτάρι;Μέτρα τις εσωτερικές διαστάσεις του
συρταριού και κόψε σε αυτά τα μέτρα το χαρτί με τα σχέδια.Κόλλησε στο εσωτερικό του συρταριού το χαρτί με τα σχέδια και η κατασκευή σου είναι σχεδόν έτοιμη.Βάλε τα ούπα στον τοίχο και κρέμασε από εκεί το παλιό συρτάρι.Διακόσμησε το εσωτερικό του με ότι εσύ επιθυμείς.Tip!

Αν θες να φτιάξεις μία μεγάλη κατασκευή από παλιά συρτάρια και να διακοσμήσεις ένα μεγαλύτερο τοίχο, μπορείς να το κάνεις απλά κολλώντας με βίδες ή ακόμα και με σιλικόνη τα συρτάρια μεταξύ τους. Επειδή, όμως, η κατασκευή με τα πολλά συρτάρια θα είναι πιο βαριά καλό θα ήταν να βάλεις περισσότερα ούπα για να την κρατήσεις από τον τοίχο.

Photos: snarkecards.net

The post Κρέμασε ένα παλιό συρτάρι στον τοίχο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα