Με αυτό το δωρεάν app θα στέλνεις GIFs μέσω iMessage

14:31 27/9/2014 - Πηγή: iPop

Οι φίλοι σου δεν θα έχουν δικαιολογία ότι δεν είδαν κάποιο μήνυμά σου στο smartphone τους. Πλέον έχεις τη δυνατότητα να τους στέλνεις μηνύματα – φωτεινές επιγραφές, κοινώς GIFs. Η δωρεάν εφαρμογή Ultratext σου επιτρέπει να δημιουργήσεις πολύ εύκολα και να στείλεις GIFs μέσω iMessage, αλλά και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Χρειάζονται μόλις 5 δευτερόλεπτα!

Αν και το iMessage εδώ και καιρό υποστηρίζει την αποστολή GIFs, η διαδικασία έως σήμερα ήταν δύσκολη. Πλέον σε μερικά απλά βήματα μπορείς να δημιουργήσεις το φόντο και να επιλέξεις

τη γραμματοσειρά και το χρώμα της για να φτιάξεις μια κινούμενη εικόνα. Μπορείς να βάλεις κείμενο, εικονίδια ή τις φωτογραφίες της προτίμησής σου. Στη συνέχεια, απλώς πατάς το κουμπί ‘Return’ στο iPhone και το GIF δημιουργείται. Μπορείς να το κάνεις share μέσω WhatsApp, Instagram, Facebook, Vimeo ή mail, εκτός από iMessage.

Το μόνο προβληματάκι με το app είναι ότι αυτόματα εμφανίζει την υποσημείωση “Made with Ultratext for iOS” όταν στέλνεις το GIF και έχει το λινκ για να κατεβάσεις την εφαρμογή. Μπορείς να σβήσεις το κείμενο, βέβαια, αλλά οι δημιουργοί του σχεδιάζουν «να χρεώνουν 1 δολάριο για να αφαιρεθεί». Καλή ιδέα!

Αν σου αρέσει η ιδέα να στέλνεις GIFs μέσω iMessage, μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για iPhone κλικάροντας εδώ.

Photo: techcrunch.com

The post Με αυτό το δωρεάν app θα στέλνεις GIFs μέσω iMessage appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα