Άσπρο και μαύρο πρωταγωνίστησε στο κόκκινο χαλί στα Critics’ Choice Awards 2016

15:16 12/12/2016 - Πηγή: iPop

Άσπρο και μαύρο πρωταγωνίστησε στο κόκκινο χαλί στα Critics’ Choice Awards 2016 με άκρως sexy εμφανίσεις από τη Nicole Kidman, την Amy Adams, την Emma Stone και την Jessica Biel!

Η ταινία La La Land ήταν η νικήτρια της βραδιάς αλλά τα βλέμματα έκλεψαν όλες οι κυρίες που

περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακά sexy δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας!

Nicole Kidman, Amy Adams, Emma Stone και Kate Beckinsale άφησαν το σημάδι τους φορώντας κομψά φορέματα σε μαύρο και άσπρο στο κόκκινο χαλί του event το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Barker Hangar στοSanta Monica Airport του Los Angeles.

Lady in black: Η 49χρονη Kidman μας έδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της φορώντας ένα off-the-shoulder φόρεμα με την υπογραφή Brandon Maxwell.

Oscar-worthy look: Η υποψήφια για το βρβείο Best actress, Amy Adams, έλαμψε μέσα στο λευκό off-the-shoulder φόρεμα του Atelier Versace.

Η Emma Stone επέλεξε Roland Mouret το οποίο πλαισίο με Jimmy Choo παπούτσια, Christian Louboutin clutch και κοσμήματα του οίκου Cartier.

Seeing stars: Μία δημιουργία του οίκου Reem Acra με έμφαση στις διαφάνειες ήταν αρκετή για να μαγνητίσει τα βλέμματα!

Low-cut lovely: Η πρωταγωνίστρια του Shameless, Emmy Rossum, επέλεξε μία δημιουργία του Giorgio Armani και σκουλαρίκια Arzano.

Star-spangled: Η Kerry Washington επέλεξε ένα παιχνιδιάρικο κοντό φόρεμα του Elie Saabκαι μας άφησε να χαζέψουμε τα καλλίγραμμα πόδια της!

Bejeweled: Η Ariel Winter επέλεξε να αφήσει ακάλυπτη την πλάτη της.

Η 34χρονη Jessica Biel, την οποία συνόδευε ο σύζυγός της Justin Timberlake, επέλεξε μία δημιουργία του Elie Saab για την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί!

The post Άσπρο και μαύρο πρωταγωνίστησε στο κόκκινο χαλί στα Critics’ Choice Awards 2016 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα