Αδιανόητο! Έβαλαν πρόστιμο στην Chapecoense επειδή δεν εμφανίστηκε σε αγώνα!

14:25 12/12/2016 - Πηγή: iPop

Έβαλαν πρόστιμο στην Chapecoense επειδή δεν εμφανίστηκε σε αγώνα, δώδεκα μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα που ξεκλήρισε σχεδόν ολόκληρη την ποδοσφαιρική ομάδα!

Θα μπορούσε να είναι μακάβριο αστείο το γεγονός ότι η ομοσπονδία της Βραζιλίας έβαλε πρόστιμο 28.000 στην ποδοσφαιρική ομάδα Chapecoense και της αφαίρεσε δύο βαθμούς με την αιτιολογία ότι δεν εμφανίστηκε στον επόμενο αγώνα της, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Για την ακρίβεια είναι τουλάχιστον απάνθρωπο το γεγονός, καθώς ο προπονητής και σχεδόν ολόκληρη η ομάδα έχασαν τις ζωές τους στο αεροπορικό δυστύχημα

στην Κολομβία.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας για την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία

Να σημειωθεί ότι η Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία επέβαλε το ίδιο χρηματικό ποσό ως πρόστιμο και στην ομάδα της Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία ήταν προγραμματισμένο να παίξει η Chapecoense, και προφανώς δεν πήγε στο γήπεδο!

Από το δυστύχημα έχουν επιβιώσει μόνο 3 παίκτες της ομάδας, ένας εκ των οποίων, ο Έλιο Ερμίτο Ζαμπιέρ Νέτο, βρίσκεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του βγήκε από την μηχανική υποστήριξη χωρίς όμως να έχει καμία ανάμνηση από το τραγικό δυστύχημα που στέρησε την ζωή από τους συμπαίκτες του. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τουςγιατρούς ρωτάει συνεχώς για το αποτελέσματα του αγώνα με την Ατλέτικο Νασιονάλ, που θα αντιμετώπιζαν στην Κολομβία.

Διαβάστε επίσης:

H Chapecoense τιμά τους νεκρούς παίκτες αλλάζοντας το σήμα της (Photo)

The post Αδιανόητο! Έβαλαν πρόστιμο στην Chapecoense επειδή δεν εμφανίστηκε σε αγώνα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα