Επανασύνδεση με τον πρώην: Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

12:53 12/12/2016 - Πηγή: iPop

Επανασύνδεση με τον πρώην… Χμμμ. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι καλή επιλογή, ενώ σ’ άλλες μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική! Πώς θα ξέρεις, όμως, ποιο είναι το σωστό να πράξεις;

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ακούς φυσικά την καρδιά… αλλά και το μυαλό σου! Γιατί δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο τα φαντάζεσαι και πολλές φορές ένα γυαλί που έσπασε δεν μπορεί να ξανακολλήσει!

Γι’ αυτό πριν αποφασίσεις εάν θα πεις «ναι» ή «όχι» στην επανασύνδεση με τον πρώην σου, κάνε στον εαυτό σου τις παρακάτω ερωτήσεις.

Γιατί δεν λειτούργησε η σχέση σας;

Εάν ο λόγος

που προκάλεσε τον χωρισμό σας είναι ακόμα υπαρκτός, δεν θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας όταν τα βρεις μαζί του. Εάν θεωρείς ότι το πρόβλημα έχει πλέον ξεπεραστεί ή ο χωρισμός οφειλόταν σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως πχ η απόσταση, τότε μπορείς να το ξαναδοκιμάσεις. Σε καμία περίπτωση, όμως, μην πεις το «ναι» επειδή φοβάσαι ότι δεν θα βρεις κάποιον άλλον να σε αγαπήσει.

Για ποιο λόγο είναι καλό να τα ξαναβρείς μαζί του;

Υπάρχουν πράγματα που έχεις να πάρεις ακόμα απ’ αυτό τον άνθρωπο ή μήπως το εξαντλήσατε; Έχει χαρακτηριστικά που θαυμάζεις ή απλά έχεις συμβιβαστεί με την εικόνα που έχεις εσύ στο μυαλό σου για εκείνον; Σ’ αρέσει το άτομο στο οποίο έχει εξελιχθεί ή έχεις μείνει προσκολλημένη στην εικόνα απ’ όταν ήσασταν μαζί; Ταιριάζετε πραγματικά ή απλά τρέφετε συναισθήματα ο ένας για τον άλλον;

Πώς θα προχωρήσεις σε μια νέα σχέση με τον ίδιο άνθρωπο;

Για να χτίσετε μια υγιή σχέση εκ νέου θα πρέπει να κάνατε υποχωρήσεις, να εμπιστευτείτε κι ίσως να ερωτευθείτε ο ένας τον άλλον απ’ την αρχή. Μπορείς να συγχωρήσεις και να κάνεις βήματα πίσω ώστε αυτή την φορά η σχέση σας να λειτουργήσει; Μην γυρίσεις εάν δεν είσαι σίγουρη ότι μπορείς να κάνεις βήματα για να οικοδομήσεις σωστά την σχέση σας απ’ τα θεμέλιά της εκ νέου.

The post Επανασύνδεση με τον πρώην: Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα