Απόστολος Ρουβάς: Όσα θες να μάθεις για τον κούκλο, “δίδυμο” αδερφό του Σάκη που μαγειρεύει!

14:19 24/9/2020 - Πηγή: iPop

Το Πάμε Δανάη έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες κι αν δεν το έχεις δει ακόμα σου έχουμε έναν καλό λόγο για να το κάνεις, αφού καθημερινά ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα της εκπομπής και μας έχει κάνει να αγαπήσουμε την μαγειρική και να πειραματιστούμε με τις συνταγές του. Όμως, ποιος είναι ο Απόστολος Ρουβάς; 

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου κι έκτοτε την απολαμβάνουμε καθημερινά στις 10 το πρωί στη συχνότητα του Mega. Η ομάδα της εκπομπής που πλαισιώνει τη Δανάη

είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και δυναμική και μέσα σ’ αυτή βρίσκεται και ο Απόστολος Ρουβάς και μάλιστα έχει αναλάβει εξολοκλήρου την κουζίνα της εκπομπής.

Κι αν σου θυμίζει κάτι, τότε καλά κάνει και σου θυμίζει είτε από το όνομα, είτε από τη φωνή, είτε κι από την εμφάνιση.

View this post on Instagram

A post shared by @apostolos_rouvas on Sep 17, 2020 at 1:37pm PDT

Όσα θες να ξέρεις για τον Απόστολο Ρουβά

Μπορεί τόσα χρόνια να γνωρίζουμε την Σάκη Ρουβά, όμως τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε και τον μικρότερο αδερφό του, Απόστολο, ο οποίος μοιάζει υπερβολικά πολύ με τον αδερφό του.

Gepostet von Apostolos Rouvas II am Donnerstag, 16. April 2020

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά έχει ασχοληθεί με αρκετά επαγγέλματα στο παρελθόν, όμως τελικά κατάλαβε πως η μαγειρική είναι αυτό το επάγγελμα που τον γεμίζει περισσότερο απ’ όλα. Έχει εργαστεί ως μπάρμαν και μετρ σε αρκετούς χώρους εστίασης σε Αθήνα και Κέρκυρα, όπου έμενε παλιά.

Του αρέσει η υγιεινή διατροφή, η γυμναστική και αγαπά τις πολεμικές τέχνες, το τρέξιμο και μερικά ακόμα αθλήματα. Όπως καταλαβαίνεις… λάτρης της γυμναστικής! Ο Απόστολος Ρουβάς πέρα από τη μαγειρική έχει ταλέντο και στο χορό! Ναι, κι όμως! Και μάλιστα αγαπά ιδιαίτερα τους λάτιν χορούς, σύμφωνα με όσα λέγονται.

View this post on Instagram

A post shared by @apostolos_rouvas on Sep 22, 2020 at 2:50am PDT

Μην τώρα τον αγάπησες κι εσύ λίγο παραπάνω; Α! Και για να μην το ξεχάσουμε… Του αρέσει να περιποιείται να ανίψια του με τις λιχουδιές που φτιάχνει!

View this post on Instagram

Σε λίγο ο @apostolos_rouvas μας ετοιμάζει pancakes

Keywords
Τυχαία Θέματα