Από το γυμναστήριο στην…παραλία με τις πιο απλές ασκήσεις

18:37 6/7/2017 - Πηγή: iPop

Δεν θες να πας γυμναστήριο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες; Κανένα πρόβλημα! Μπορείς να κάνεις γυμναστική και στην παραλία. Ακολούθησε το παρακάτω πρόγραμμα τρεις φορές την εβδομάδα.

Κάνε κάθε μια από τις παρακάτω ασκήσεις για 40 δευτερόλεπτα, ξεκουράσου για 20 δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσεις την επόμενη άσκηση.
Αφού κάνεις και τις πέντε ασκήσεις ξεκουράσου για ένα λεπτό και επανέλαβε για πέντε ή έξι συνολικά γύρους.

Squat με το βάρος του σώματός σου

Στάσου με τα πόδια σου ανοιχτά λίγο περισσότερο από το ύψος των ώμων, τα δάχτυλα των ποδιών να κοιτάνε ευθεία.

Κρατώντας τον πάνω μέρος του σώματός σου σφιχτό και το στήθος σε όρθια θέση, χαμήλωσε τους γοφούς σου και λύγισε τα γόνατά σου προκειμένου να χαμηλώσεις το σώμα σου έως ότου οι μηροί να είναι παράλληλοι στο έδαφος, φέρνοντας τα χέρια μπροστά για ισορροπία.

Προέκταση του ενός ποδιού

Τοποθέτησε το ένα σου πόδια και τα χέρια σου ενωμένα μπροστά. Κρατώντας τον κορμό σου σε όρθια θέση, κάνε ένα μεγάλο βήμα πίσω με το αριστερό σου πόδι, στη συνέχεια λύγισε το γόνατό σου και κατέβασε το μέχρι ο μηρός σου να είναι σχεδόν παράλληλος με το πάτωμα. Κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι.

Άσκηση «spiderman»

Ξεκίνα από θέση ώθησης με τα χέρια σου ακριβώς κάτω από το ύψος των ώμων και τα πόδια εκτεταμένα πίσω. Λύγισε το αριστερό σου γόνατο προς τα έξω και προς τα πάνω, κρατώντας τους γοφούς παράλληλους με το έδαφος. Κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι.

Οι κοιλιακοί…αλλιώς

Ξάπλωσε στην άμμο με τα πόδια τεντωμένα, τα χέρια να ακουμπούν κάτω και τους ώμους πιο ψηλά. Ανασήκωσε γρήγορα τον κορμό σου σε όρθια θέση καθώς τραβάς τα γόνατά σου στο στήθος. Κρατώντας τα χέρια δίπλα στους γοφούς για στήριξη, ξάπλωσε ξανά σιγά- σιγά προς τα πίσω, στην αρχική σου θέση.

Push-ups

Τοποθέτησε τα χέρια σου μπροστά και τα γόνατά σου λυγισμένα να ακουμπούν στο έδαφος. Σφίξε τους γλουτούς και τον κορμό σου και στη συνέχεια λύγισε τους αγκώνες σου και χαμήλωσε το στήθος σου στο έδαφος. Άσκησε πίεση στις παλάμες σου για να σηκωθείς στη αρχική θέση.

Διαβάστε επίσης:

Η καλύτερη γυμναστική γίνεται στο νερό

Photos: JUAN ALGARIN, healthandstyle.com

The post Από το γυμναστήριο στην…παραλία με τις πιο απλές ασκήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα