Η πρώτη δήλωση του Μπογδάνου για την απομάκρυνσή του από το ΣΚΑΪ

15:16 6/7/2017 - Πηγή: iPop

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την απομάκρυνσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο σταθμό της Νάξου, Aegean Voice 107,5.

Οι δηλώσεις του έκαναν φανερή την έκπληξή του αλλά και την πικρία τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν είναι σε θέση να καταλάβει τους λόγους για τους οποίους το κανάλι που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια και τον έχει στηρίξει σε σοβαρά λάθη τα οποία έχει κάνει κατά το παρελθόν, που τον έχει αναδείξει και έχει διαμορφώσει το δημοσιογραφικό του προφίλ δεν μπορεί να ανεχθεί αυτό το οποίο επιθυμούσε να δηλώσει.

Επιπλέον συνεχίζει: «Το κρίμα στην όλη περίπτωση είναι ότι έκανα μια αναφορά την οποία έχω ξανακάνει στο παρελθόν, δεν την είχαν πάρει είδηση και όλος αυτός ο χαμός έγινε επειδή αυτή τη φορά την πήρε είδηση το Μαξίμου».

Ακόμα ανέφερε για την ανακοίνωση που πραγματοποίησε το Μαξίμου ότι κανείς δεν μπορεί να προσβάλει το ήθος και το ύφος του που άλλωστε είναι γνωστά. Για το λόγο αυτό θα κινηθεί νομικά κάνοντας μήνυση στον συντάκτη της ανακοίνωσης.

Σύμφωνα με τον κ. Μπογδάνο τόσο η συμπεριφορά του σταθμού όσο και η συμπεριφορά του Μαξίμου είναι αψυχολόγητη, δείχνει έλλειψη σεβασμού και αυτό το πληρώνουν ήδη ακριβά.

Διαβάστε επίσης:

Απόλυση βόμβα από τον ΣΚΑΪ

The post Η πρώτη δήλωση του Μπογδάνου για την απομάκρυνσή του από το ΣΚΑΪ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα