Από μικρός στα βάσανα!

20:30 19/5/2014 - Πηγή: iPop

Ο λόγος για ένα μικρό αγόρι το οποίο καθόταν στις πρώτες σειρές των κερκίδων σ έναν αγώνα Baseball και μπήκε από μικρός στα βάσανα. Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το αγοράκι και έγινε viral το video του; Είναι ένας σύγχρονος Καζανόβας και προσπαθεί με έξυπνα κόλπα να ρίξει μία αρκετά μεγαλύτερη του!

Η ιστορία έχει ως εξής. Ο μικρός κάθεται, όπως αναφέραμε ήδη, στις πρώτες σειρές των κερκίδων σε έναν αγώνα baseball, ένας από τους παίκτες αφού έχει ολοκληρωθεί η φάση, πετάει την μπάλα στο κοινό και εκείνος την πιάνει. Στην πίσω σειρά καθόταν

μία παρέα ξανθών γυναικών, οι οποίες προσπάθησαν και αυτές να πιάσουν την μπάλα. Ο μικρός, είδε το τι συνέβει και αφού έπιασε τη μπάλα γύρισε και της την χάρισε, ώστε να του χαρίσει εκείνη τουλάχιστον ένα χαμόγελο.

Τουλάχιστον, αυτή την εκδοχή της ιστορίας έζησε η ξανθιά κοπέλα, γιατί αν δούμε το video σε slow motion θα παρατηρήσουμε πως ο μικρός έπιασε με το γάντι του την μπάλα –η οποία έχει αξία- και έβγαλε από την τσέπη του μία άλλη μπάλα και την έδωσε στην κοπέλα!

Δεν μπορείς να πεις… γάτα ο μικρός!

The post Από μικρός στα βάσανα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα