Τέλος στα λεπτά φρύδια, βρες το σχήμα που σου ταιριάζει

19:30 19/5/2014 - Πηγή: iPop

Ήρθε ο καιρός να αποχωριστείς τα λεπτά φρύδια που είχες τα προηγούμενα χρόνια και να τα αφήσεις να φουντώσουν λίγο… Όχι, δε σου λέμε να μην τα ξαναβγάλεις, και να τα αφήσεις να καλύψουν όλο το πρόσωπο σου! Αυτό που σου προτείνουμε, είναι να τα κάνεις λίγο πιο χοντρά γιατί είναι πιο θηλυκά. Τα πιο πλούσια φρύδια, είναι τάση, και εμείς την αγαπάμε γιατί θυμίζει κάτι από αθωότητα και κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο νεανικό.

Δεν σου λέμε όμως

να το έχεις απαραιτήτως χοντρό γιατί το σχήμα του προσώπου σου είναι αυτό που καθορίζει τι σου πάει και τι όχι….. και βασική προϋπόθεση για να ακολουθήσεις την μόδα, είναι να σου ταιριάζει. Επιλέξαμε, λοιπόν, πρόσωπα με τέλειο σχήμα φρυδιών (για το σχήμα του προσώπο τους) για να σου δείξουμε πως πρέπει να κάνεις και εσύ τα δικά σου για να μαγνητίσεις τα βλέμματα και να αναδείξεις τα σχήμα των ματιών σου.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ταιριάζει στο κάθε πρόσωπο:Οβάλ πρόσωπο :

Στα οβάλ πρόσωπο ταιριάζουν σχεδόν όλα τα σχήματα φρυδιών, οπότε έχεις περισσότερες επιλογές. Βέβαια εμείς είμαστε εδώ για να σου τονίζουμε ότι οι έντονες γωνιές θα κολακεύσουν το βλέμμα σου και θα σε κάνουν πιο σέξι.Στρογγυλό πρόσωπο:

Τα γεμάτα φρύδια θα δημιουργήσουν μία ενδιαφέρον άποψη στο στυλ σου, θα δώσουν αρμονία σου στο πρόσωπο σου και θα το κάνουν να φαίνεται, λεπτότερο.Έντονες γωνίες:

Αφού έχεις ήδη έντονες γωνίες, πρέπει να κάνεις κάτι για να επιμηκύνεις το σχήμα του για να μαλακώσεις τις έντονες σου πλευρές, αυτό θα το πετύχεις με ένα ψηλό και καμπυλωτό τόξο (λίγο λεπτότερο από αυτό που είναι στα up του).Μακρύ πρόσωπο:

Ένα απαλό αλλά παράλληλα ατίθασο τόξο θα σε κάνει να ελαττώσεις το μάκρος του προσώπου σου και να φαίνεσαι πιο γλυκιά.

The post Τέλος στα λεπτά φρύδια, βρες το σχήμα που σου ταιριάζει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα