«Απλώς κοιτάζω γύρω μου και νιώθω δυναμική, ξανά»: Η Bella Hadid εξηγεί γιατί επιστρέφει στη Victoria’s Secret

11:31 3/12/2021 - Πηγή: iPop

Η Bella Hadid επιστρέφει στη Victoria’s Secret και δηλώνει πως νιώθει πιο δυνατή από ποτέ!

Το διάσημο μοντέλο συνεργαζόταν με το συγκεκριμένο brand 3 χρόνια κι έχει περπατήσει στα φαντασμαγορικά catwalk του 2016, του 2017 και του 2018. Όμως διέκοψε τους δεσμούς της με τη Victoria’s Secret το 2020, καθώς εκείνη και πολλές  συνάδελφοί της κατηγόρησαν τον τότε κορυφαίο στέλεχος Ed Razek για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Παρότι ο ίδιος

αρνήθηκε τα πάντα, αποσύρθηκε τόσο από την VS όσο κι από τη μητρική της εταιρεία, L Brands. Έκτοτε, η διοίκηση και των δύο έχει αλλάξει, με δυναμικές γυναίκες να αναλαμβάνουν τα ηνία και να κάνουν μία προσπάθεια για συμπερίληψη και ποικιλομορφία στη βιομηχανία.

«Fallen Angel»: Η τοξική κουλτούρα που κρύβεται πίσω από τη λάμψη και τους εντυπωσιακούς αγγέλους. Μήπως ήρθε το τέλος για την Victoria’s Secret;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Η επιστροφή της Bella Hadid στη Victoria’s Secret είναι γεγονός!

Σε αυτόν τον νέο κόσμο της Victoria’s Secret ανήκει πλέον και η Bella Hadid. Έχει ενταχθεί ξανά στην πολυσυζητημένη VS Collective, μίας ομάδας στην οποία ανήκει και η φίλη της, Hailey Bieber, μαζί με τις Priyanka Chopra, Megan Rapinoe, Naomi Osaka και πολλές ακόμη.

«Αυτό που με ώθησε στο να επιστρέψω είναι ότι ήρθαν σε μένα και μου απέδειξαν πραγματικά ότι, στα παρασκήνια, η Victoria’s Secret έχει αλλάξει δραστικά», δήλωσε η Bella Hadid στο Marie Claire για την «πολύ περίπλοκη» απόφασή της.

«[Η συμμετοχή στο VS Collective] ήταν πραγματικά για να πάρω πίσω τη δύναμή μου πίσω και να έχω μόνο εγώ την εξουσία πάνω στο σώμα μου, στον εαυτό μου».

Το 2018 – η τελευταία της χρονιά στο μόντελινγκ για τη Victoria’s Secret – η Hadid περπάτησε στην πρώτη επίδειξη πασαρέλας της Rihanna Savage X Fenty και δεν μπορούσε να μη συγκρίνει τα δύο brands και τις συνθήκες εργασίας.

«Ήταν η πρώτη φορά σε πασαρέλα που ένιωσα πραγματικά σέξι», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Φεστιβάλ Μόδας της Vogue 2019, σύμφωνα με το WWD. «Όταν έκανα για πρώτη φορά catwalk για το Fenty, είχα περπατήσει ήδη σε άλλα σόου εσωρούχων και δεν ένιωσα ποτέ δυνατή σε πασαρέλα».

Μιλώντας, όμως, στο Marie Claire, η Hadid μοιράστηκε ότι «έχουν αλλάξει πολλά» στη Victoria’s Secret έκτοτε, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής «νέων πρωτοκόλλων φωτογράφισης» που επιτρέπουν στα μοντέλα να υπαγορεύουν πόσο γυμνό δέρμα νιώθουν άνετα να δείξουν κατά τη διάρκεια των λήψεων.

«Όταν καθόμαστε στο σετ, είμαστε ευγνώμονες που πλέον νιώθουμε ότι κάποιος μας στηρίζει, σε αντίθεση με το πώς αισθανόμασταν πριν, όταν ήταν απλώς μία εταιρεία εσωρούχων που διηύθυναν άνδρες», είπε η Hadid στο Marie Claire.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

«Απλώς κοιτάζω γύρω μου και νιώθω δυναμική, ξανά. Νιώθω δυνατή φορώντας εσώρουχα, κι όχι ότι το σώμα μου είναι μία μηχανή που βγάζει λεφτά».

«Με όλες τις όμορφες γυναίκες που αποτελούν μέρος της Victoria’s Secret, νιώθω ότι υπάρχει αντιπροσώπευση όλων των διαφορετικών τύπων ομορφιάς», είπε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Απλώς κοιτάζω γύρω μου και νιώθω δυναμική, ξανά»: Η Bella Hadid εξηγεί γιατί επιστρέφει στη Victoria’s Secret εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα