O Ben Affleck μιλάει για τις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή του κι εμείς παίρνουμε έμπνευση απ’ τα λόγια του

17:47 2/12/2021 - Πηγή: iPop

Ο Ben Affleck είναι ένα πρόσωπο που για πολλά χρόνια απασχολεί τα μέσα, είτε για την δουλειά του, είτε για την προσωπική του ζωή, είτε για τις επιλογές που έκανε στην ζωή του γενικά. Στη συνέντευξη του Ben Affleck στην The Wall Street Journal διαβάζουμε για το πόσο ευγνώμων νιώθει για τις δεύτερες ευκαιρίες που έχει στη ζωή του και στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά του.

Οι ευκαιρίες

Ο Affleck υπενθυμίζει στον εαυτό του ότι οι δεύτερες ευκαιρίες σε όλες τις μορφές είναι ένα δώρο, λέγοντας:

Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου, καθώς έχω ωφεληθεί από τις δεύτερες ευκαιρίες και γνωρίζω

ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν τις πρώτες ευκαιρίες. Είχα δεύτερες ευκαιρίες στην καριέρα μου. Είχα δεύτερες ευκαιρίες ως άνθρωπος. Η ζωή είναι δύσκολη, και πάντα αποτυγχάνουμε και ελπίζουμε να μαθαίνουμε από αυτές τις αποτυχίες. Το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι πραγματικά για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρέχονται από αυτή την ανάπτυξη, είναι η δεύτερη ευκαιρία. Σίγουρα προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ. Δεν είχα πάντα επιτυχία, αλλά σε περιπτώσεις που το έχω κάνει, Αποδείχτηκε ότι ήταν οι καθοριστικές πτυχές της ζωής μου

Τι είναι αυτές οι ευκαιρίες που συχνά όλοι προσπαθούμε να πιαστούμε; Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι ευκαιρίες δεν έρχονται από μόνες τους. Μπορεί να έχετε ακούσει την χιουμοριστική ιστορία που καποιος πολύ πιστός καθολικός πήγαινε κάθε μέρα στην εκκλησία και προσευχόταν στο άγαλμα του Αγίου: «Βοήθησέ με να κερδίσω το λαχείο». Αυτή η ιστορία γινόταν κάθε μέρα, μέχρι που μια μέρα το άγαλμα του Αγίου πήρε φωνή και του είπε «Σε παρακαλώ αγόρασε ένα λαχείο»!

Κάποιες φορές τις ευκαιρίες τις φτιάχνουμε μόνοι μας με τις επιλογές μας. Ακόμα και αν δεν μπορεί να το ξεκαθαρίσει σήμερα ο Affleck ή ο κάθε ένας από εμάς, μη θαμπώνεσαι από τη λάμψη, τα χρήματα, το lifestyle, είμαστε όλοι ίδιοι, είμαστε όλοι πλασμένοι από το ίδιο υλικό, εκείνος έκανε τις επιλογές και τις δράσεις που του έφεραν τα σημερινά αποτελέσματα.

Σε παλιότερη συνέντευξη του, ο Ben Affleck έχει δηλώσει ότι του ήταν δύσκολο να καταλάβει ότι αυτό που βίωνε ήταν θέμα αλκοολισμού. Όπως και το γεγονός ότι χώρισε με την Jennifer Garner ήταν κάτι για το οποίο μετάνιωνε. Βρήκε λοιπόν το θάρρος και ξεπέρασε όλες αυτές τις πληγές και τις εξαρτήσεις. Και με τις επιλογές που έκανε και τις δράσεις του πήρε τη ζωή του στα χέρια του.

Είναι πια υγιής, ζει έναν παραμυθένιο έρωτα, γύρισε νέα ταινία! Η ζωή φαίνεται ότι του δίνει πίσω όλα όσα του στέρησε τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μας νοιάζει η επανασύνδεση των Jennifer Lopez και Ben Affleck

Love story

Δεν θέλει, όπως δήλωσε στη συνέντευξη του Ben Affleck, να μιλά για την προσωπική του ζωή, δεν θέλει να απασχολεί έτσι τις εφημερίδες, όμως όπως είπε είναι πολύ καλά και ότι είναι χαρούμενος για την αναζωπύρωση του ρομαντισμού του έρωτά τους.

Μπορώ να πω ότι είναι σίγουρα όμορφο για μένα. Και, ξέρετε, ένα από τα πράγματα που πραγματικά εκτιμώ σε όλες τις πτυχές της ζωής μου τώρα είναι ότι το χειρίστηκα με τρόπο που αντανακλούσε αυτό. Η ζωή μου τώρα αντικατοπτρίζει όχι μόνο το άτομο που θέλω να γίνω, αλλά το άτομο που νιώθω πραγματικά ότι είμαι ,που δεν είναι τέλειο, αλλά κάποιος που προσπαθεί πολύ σκληρά και νοιάζεται πολύ να είναι ειλικρινής και αυθεντικός και υπεύθυνος. Είναι δύσκολο να πούμε ποιος ωφελείται περισσότερο, χωρίς να υπεισέλθω σε κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες. Θα μπορούσα απλώς να πω ότι αισθάνομαι υπέροχα που είμαι πολύ υγιής. Και είναι μια καλή ιστορία. Είναι υπέροχη η ιστορία μας. Και, ξέρετε, ίσως μια μέρα θα το πω. Θα τα γράψω όλα , και μετά θα τα κάψω

Για τη σχέση με την Jennifer Lopez, σύμφωνα με όσα δήλωσε είναι πολύ ικανοποιημένος και ευγνώμων για αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στη ζωή, ενώ ο δημοσιογράφος του είπε ότι η σύζυγός του αναρωτιέται για το πώς είναι η επανασύνδεσή τους, απάντησε μ’ έναν πολύ γλυκό τρόπο.

Πείτε στη γυναίκα σας να φανταστεί το καλύτερο σενάριο, και να είναι σίγουρη ότι αυτή είναι η αληθινή εκδοχή

Αυτό που κρατάω διαβάζοντας τη συνέντευξή του, είναι ότι όπως φαίνεται είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Θαυμάζω πολύ σε εκείνον το γεγονός ότι κατάφερε να ξεμπλέξει από τις εξαρτήσεις στη ζωή του και που ζει τη ζωή των ονείρων του σε όλους τους τομείς της ζωής του. Είτε λαμβάνοντας δεύτερες ευκαιρίες είτε δημιουργώντας τες. Ένας άνθρωπος όπως ο Affleck δεν μπορεί παρά να μας δώσει έμπνευση.

Πότε αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Ben Affleck μιλάει για τις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή του κι εμείς παίρνουμε έμπνευση απ’ τα λόγια του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα