La Casa de Papel: Αποκλειστικό απόσπασμα από το φινάλε της σειράς- Ώρα για ένα δυνατό spoiler!

20:41 2/12/2021 - Πηγή: iPop

Η αγαπημένη μας σειρά φτάνει στο τέλος της με 5 συγκλονιστικά επεισόδια για τις 3 Δεκέμβρη. Όμως, δε θα σε αφήναμε έτσι. Είδαμε στιγμιότυπα από το μεγάλο φινάλε κι είμαστε εδώ για να τα μάθεις όλα από πρώτο χέρι. La Casa de Papel spoiler! Ήρθε η στιγμή να μάθεις τι θα συμβεί…

Έχουμε δει τόσα πολλά σε αυτή τη σειρά. Μέχρι σήμερα έχουμε παρακολουθήσει δύο μεγάλες ληστείες μιας ομάδας ληστών, ενώ παράλληλα προκύπτουν προβλήματα, έρωτες, θάνατοι, διαφωνίες. Όλα ξεκίνησαν όταν ο «Καθηγητής» δημιούργησε μια ομάδα οκτώ ατόμων με ονόματα πόλεων ως κωδικούς

ονομάτων, για να πραγματοποιήσουν μια θεαματική ληστεία στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Έκαναν όλο τον κόσμο να παραμιλά για τους ληστές με τις κόκκινες φόρμες, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν με πολλά εκατομμύρια και το κεφάλι ψηλά. Τα γεγονότα που ακολούθησαν, όμως, ανάγκασαν τον «Καθηγητή» να καλείται να οργανώσει και μια δεύτερη ληστεία για να σώσει μέλη της ομάδας. Αυτή η δεύτερη ληστεία λαμβάνει χώρα στην Τράπεζα της Ισπανίας κι είναι πολύ πιο βίαιη από την πρώτη.

Δες εδώ την περίληψη όσων έχουμε δει μέχρι σήμερα για να θυμηθείς όσα έχεις ξεχάσει πριν το μεγάλο φινάλε:

Το La Casa de Papel ανακοίνωσε το νέο που μας έκανε να ουρλιάξουμε – Ο Berlin έρχεται με νέα σειρά!

Θυμήσου και τα τελευταία λεπτά του προηγούμενου μέρους, εκεί που έχει μείνει η δράση:

La Casa de Papel spoiler

Η δράση συνεχίζεται, η αδρεναλίνη ανεβαίνει και ο πόλεμος κορυφώνεται. Η πιο κρίσιμη στιγμή έχει φτάσει. Πώς θα δραπετεύσει η ομάδα; Τι θα απογίνει ο Professor; Είδαμε αποσπάσματα από το μεγάλο φινάλε της σειράς κι είμαστε εδώ και να σου μεταφέρουμε όσα θες να ξέρεις. Εσύ έτοιμος για La Casa de Papel spoiler;

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Ο «Καθηγητής» και η επιθεωρήτρια δεν συμφιλιώθηκαν ποτέ. Μπορεί να τη βοήθησε να ξεγεννήσει, όμως ποτέ η Alicia Sierra δεν υπέκυψε. Αντιθέτως, μέσα από ένα συγκλονιστικό απόσπασμα του La Casa de Papel βλέπουμε τους δυο τους μαζί με τον Μασσαλία να καταδιώκουν ο ένας τον άλλο. Οι δύο άντρες κυνηγούν την επιθεωρήτρια που βρίσκεται μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο με το μωρό της να κλαίει, προσπαθώντας να διαφύγει. Πού να πάει; Αυτό δεν το γνωρίσουμε ακόμα, όμως ξέρουμε αν θα καταφέρει να τη σκοτώσει ο «Καθηγητής».

Τι θα ακολουθήσει;

Σε μια ξεχωριστή βραδιά που διοργανώθηκε με αφορμή το τέλος της σειράς, η παραγωγή αποφάσισε να μας αποκαλύψει μερικά αποσπάσματα απ’ όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε και πλέον ανυπομονούμε ακόμα πιο πολύ. Όταν το ρολόι στο παρακάτω βίντεο δείχνει 2:30:00 ξεκινούν να προβάλλονται στιγμιότυπα από τα τελευταία επεισόδια. Ένα ολόκληρο τέταρτο με αποσπάσματα που δίνουν μια καλή γεύση για όσα θα ακολουθήσουν.

La Casa de Papel 5: Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο «δυνατή» σεζόν της σειράς ξεκίνησε – Η επιστροφή της Tokyo είναι γεγονός!

Τι βλέπουμε σε αυτά τα 15 λεπτά; Η Μόνικα ανακοινώνει στον Helsinki τα δυσάρεστα νέα της Tokyo και προσπαθεί να τον σώσει, καθώς να θυμίσουμε πως έχει χτυπήσει σοβαρά το πόδι του. Η δράση συνεχίζεται με τον Συνταγματάρχη να προσπαθεί να βρει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του, ύστερα από την ως επί το πλείστον συντριβή της ομάδας που έστειλε στην Τράπεζα. Κι εκεί που δεν ήξερε τι να κάνει, αποφασίζει να κινηθεί με δόλιο τρόπο και να μαζέψει φωτογραφίες των θυμάτων της ομάδας του με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ώστε να δημιουργήσει έναν συναισθηματικό εκβιασμό, πατώντας επί πτωμάτων και προσπαθώντας να δείξει το άσχημο πρόσωπο των ληστών με τις κόκκινες φόρμες.

Την ίδια ώρα μες την Τράπεζα της Ισπανίας, η ομάδα ανασυγκροτείται μετά την απώλεια της Tokyo, με τον Palermo να προσπαθεί να κάνει διαπραγματεύσεις με τους επιζήσαντες από την ομάδα του στρατού που νωρίτερα είχε εισβάλει και που ζητάει τώρα έναν χειρούργο από την ομάδα. Ο Palermo παραδέχεται ότι έχει μπει εκεί μέσα και συμμετέχει στη ληστεία, όχι επειδή θέλει έναν καλύτερο κόσμο, αλλά για την αγάπη του για έναν άνδρα και την ιδέα της ληστείας, μιλώντας έξω από τα δόντια.

Στη συνέχεια, η φωνή της Tokyo αρχίζει να μιλάει και πάλι η αφηγήτρια που σε τόσους κύκλους είχαμε συνηθίσει. «Λένε ότι όταν κάποιος πεθαίνει με τραγικό τρόπο, το πνεύμα του παραμένει για ένα διάστημα εκεί όπου έχασε τη ζωή του. Και μερικές φορές, για μερικά δευτερόλεπτα, οι ζωντανοί μπορούν να νιώσουν τους πεθαμένους που έχουν αγαπήσει. Και ο Rio το ένιωσε. Θα ήθελα να του πω ότι ήμουν εγώ και πως δεν είχα φύγει εντελώς ακόμα, ότι είχα αναπαυτεί, ότι δεν υπέφερα, και τόσα ακόμη πράγματα» λέει χαρακτηριστικά η ηρωίδα, κάνοντας στη συνέχεια μια αναδρομή στο παρελθόν από την πρώτη ληστεία, με τον Rio να της απαντάει ότι μπορεί να ανοίξει αυτή την πόρτα όποτε το θελήσει και στη συνέχεια να σηκώνεται στα πόδια του σα να άκουσε τη φωνή της Tokyo να του λέει ευχαριστώ.

Κι ενώ αυτή η στιγμή είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα, η δράση κορυφώνεται με τον «Καθηγητή» και την επιθεωρήτρια με τον πρώτο να την έχει καταδιώξει, να έχει φτάσει μέχρι εκεί που βρίσκεται η γυναίκα, η οποία προσπαθεί να διαπραγματευτεί ώστε να κατεβάσει το όπλο ο Professor. Ο τελευταίος φυσικά δεν υποτάσσεται και της λέει χαρακτηριστικά ότι έχει περάσει όλη του τη ζωή χωρίς ταυτότητα και η ζωή με τη Raquel ήταν σαν ένα όνειρο. Ο «Καθηγητής» κάνει κίνηση να την πυροβολήσει στο πόδι με το όπλο του να μην έχει σφαίρες, αφού του το είχε αδειάσει η Sierra νωρίτερα.

Το αποκλειστικό απόσπασμα κλείνει με τον Denver και τη Manila να έρχονται κοντά, εκείνον να της μιλάει για τις σκέψεις και τα συναισθήματά του που αφορούν εκείνη και εν τέλει να φιλιούνται.

Λίγη υπομονή ακόμα και θα τα μάθουμε όλα σε μερικές ώρες…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο La Casa de Papel: Αποκλειστικό απόσπασμα από το φινάλε της σειράς- Ώρα για ένα δυνατό spoiler! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
La Casa, Papel, Αποκλειστικό, - Ώρα,La Casa, Papel, apokleistiko, - ora