Απλοί τρόποι για να κάνεις το κάθε outfit να δείχνει πιο ακριβό!

17:25 4/9/2019 - Πηγή: iPop

Ένα ακριβό outfit δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα να είναι… ακριβό αλλά υπάρχουν μερικά tips που μπορείς να εντάξεις για να φαίνεται πιο κομψό κι εσύ να δείχνεις πιο καλοντυμένος.

Spoiler alert: Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ένα σωρό χρήματα για να έχεις ένα πιο ακριβό outfit. Ουσιαστικά είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις και υπάρχουν απλοί τρόποι για να το πετύχεις προσθέτοντας ή αφαιρώντας μερικά αξεσουάρ ή επιλέγοντας απλά τα σωστά κομμάτια και τους σωστούς συνδυασμούς.

Γιατί… έχουμε και μερικούς λογαριασμούς

να πληρώσουμε και δεν γίνεται όλα μας τα χρήματα να τα κάνουμε… ρούχα!

Τα tips για να ένα πιο ακριβό outfitΜονόχρωμα outfits

Instagram: @mylittlebooktique

Είτε πρόκειται για ένα total black σύνολο, είτε για ένα λευκό, ένα μονόχρωμο outfit φαίνεται πάντα πιο ακριβό. Ακόμη κι αν έχουν μια διαφορά στην απόχρωση είναι η καλύτερη επιλογή για να δείχνεις πιο κομψή και να είσαι πάντα στη μόδα.

Αν είσαι από αυτούς που επιλέγουν και φορούν μονίμως μαύρα ρούχα … δες τι σημαίνει αυτό για σένα!

Υφές

@kathleen_barnes

Οι υφές παίζουν επίσης πολύ σημαντικό ρόλο κι εσύ θα πρέπει να τις χρησιμοποιείς όλες… από suede μέχρι και δερμάτινο. Αυτές οι υφές όχι μόνο κάνουν το ντύσιμο πιο ενδιαφέρον αλλά το κάνουν να δείχνει πιο ακριβό και ανανεώνει ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο. Keep it simple!

Κλασικά παλτό

@_harlowejames

Επένδυσε σε ένα καλό παλτό και φόρεσέ το με κάθε ντύσιμο, σε κάθε σου εμφάνιση. Φόρα το, πλύντο κι επανάλαβε. Ένα καλό παλτό είναι η «εικόνα» κάθε outfit, είτε θα είναι ένα δερμάτινο jacket, είτε ένα κλασικό trench είτε ένα χοντρό πλατό για τον Χειμώνα. Παράλληλα, καλό θα ήταν να το επιλέξεις σε ουδέτερα χρώματα ώστε να ταιριάζει με όλα.

Τα σωστά αξεσουάρ

Fashion Jackson

Έχουμε πει πολλές φορές ως τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου κατά πολύ. Μια ωραία τσάντα, ένα μεταξένιο σάλι ή χρυσά αξεσουάρ είναι must. Τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά γι’ αυτό φρόντισε να τα επιλέγεις με σύνεση και φυσικά να τα φοράς όσο πιο συχνά γίνεται.

Μπορείς ακόμη και με φθηνά κομμάτια να δείχνεις κομψή κι εντυπωσιακή και σίγουρα θα έχεις και μερικά κομμάτια που κοστίζουν λίγο πιο ακριβά αλλά είναι διαχρονικά και θα σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη! Go for them!

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλοι οίκοι μόδας σου λένε πώς να συνδυάσεις σωστά τα χρώματα σε ένα outfit!

Το άρθρο Απλοί τρόποι για να κάνεις το κάθε outfit να δείχνει πιο ακριβό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα